Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

USB 3.1 Tipas C C Tipo ilgiklis 90 Laipsnių Adapteris FPC FPV Juostelės Vienodo USB C Kabelio 3A 10Gbps EPI Ekranas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€6.40 €3.97
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k371158

USB 3.1 Tipas C C Tipo ilgiklis 90 Laipsnių Adapteris FPC FPV Juostelės Vienodo USB C Kabelio 3A 10Gbps EPI Ekranas Produkto naudojimas: GPS navigatorius, saugojimo įrenginį, vaizdo prietaiso, ROKO Pi 4 Aviečių Pi MCU plėtros taryba, built-in USB įrenginį galima pratęsti adapterio, patogus USB, maitinimo ir USB signalo perdavimo SLR nešiojamą pan/tilt, ir kt.

Diferencinis signalas ne per skylę dizainas, signalas yra grynas, nėra signalo trukdžių slopinimas problema parazitinės talpos ir parazitinis induktyvumas, ir nėra BVM Mini trumpojo jungimo reiškinys, ir produktas yra patvarus.

PCB yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, su aukšto dažnio ir mažo pasipriešinimo.PCB yra pagaminti tikslumo.PCB naudoja aukštos TG plokštės.Storis vario medžiaga yra sutirštės iki 1oz.PCB maitinimo grandinės padidinti ir naudoti 2 5V maitinimo core laidai yra sustiprintos, kad perdavimo metu yra daugiau galingas.Palaiko iki 3A.

Kabelio ilgis Apibūdinimas: ilgis vielos nurodo dalį, matomas vielos.Jis neapima PCB ir jungtis.

Spalva: Juoda

Medžiaga: TPE+PCB

Dydis: ilgis apie 20cm / 30cm

Pakuotės Turinys:

1 x USB 3.1 tipas C C Tipo Plokščias Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: USB.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Lankstus Plokščias Kabelis

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar