Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Kietojo Disko Gaubtas, USB 2.0 Išorinis Kietasis Diskas Aparatūros Reikmenų lygūs Docking Station 2.5 " HDD SSD Paramos 2TB

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€4.19 €1.67
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k370642

Rondaful USB 2.0 HDD Kietojo Disko dėžutė 2.5 2TB Išorinis Talpyklos Mobile Disko Dėžutė Atvejais nešiojamas kietajame vairuotojo Kietajame Diske

Savybės:

Nauja

Pagamintas iš aliuminio magnio lydinio medžiagos

Greitųjų išorės saugojimo sistema 2,5 colių kietajame diske

Paverčia jūsų 2.5 colių Kietojo Disko Diską į Išorinį kietąjį diską, daugiau lexibility ir patogumas

USB 2.0,Plug and Play

Palaiko Sistema: windows 98/2000/XP/Vista/Windows7 ir t.t

Priedu Tik, NE apima Kietojo Disko

Spalva: Juoda/balta

Išorės Dydis: 120mmx76mmx13mm

Pakuotė

1 x 2.5" HDD Talpyklos

1 x USB Cabl

1 x Odinis cas

1 x OPP Ba

Pastaba : pagal nutylėjimą juoda plaukų spalva, pasakykite man, ačiū

Gerbiamas kliente, Mes meistriškai Andget prekės ženklo tikslas-pateikti geriausius produktus ir paslaugas jums ir padaryti savo gyvenimą patogiau.Siekiant užtikrinti, ką gavote darbai, geros būklės, visi produktai, mes parduota praėjo griežtus kokybės tyrimas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis elektroniniu Paštu, artimiausiu metu, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Atsiliepimai pirkėjui:

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Efektyviau】Kaip Išorinį Kietąjį Diską Talpyklos turi didelio greičio USB 2.0 sąsaja, suderinama su USB 1.1, ir palaiko 2TB ne max, kuris gali iš esmės pagerinti savo efektyvumą.

2.【Lengvas Montavimas】Ji yra lengva įdiegti Kietąjį Diską Talpyklos.Priemonė-nemokamas montavimas leidžia vartotojams įdiegti ir atjungti per 3 sekundes ramiai, hot-swapping pritarė, plug and play.

3.【Patikimos Medžiagos】Išorinį Kietąjį Diską Atveju yra patvarus ir tvirtas.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS, kurie gina savo kietąjį diską iš virpesius ir įbrėžimų.

4.【Paprasta Atlikti】Tai paprasta atlikti Išorės SSD Kietąjį Diską.Su dydis 120 x 76 x 13 mm, jis yra gana tinkamas standžiajame diske.Be to, jis yra itin plonas.Tai yra puikus verslo kelionės.

5.【Įvairias Programas】VSD Talpyklos palaiko operacines sistemas tokias kaip windows XP/Win7/Win8, LINU, ir MAX, tai yra patogiau jums.Tai yra daugiafunkcinis.

  • Modelio Numeris: Kietojo Disko Gaubtas
  • Tipas: Kietasis Diskas Adapteriai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: tmddotda
  • Pakuotė: No

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar