Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

84 Klavišai Mechaninė Klaviatūra Žaidimų Klaviatūra Tri-Mode BT5.0/2.4 Ghz/USB OUTEMU Jungiklis Žaidėjus, skirta "Mac", " Windows PC Nešiojamas Kompiuteris

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€78.22 €62.57
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k369917

Aprašymas:

(1)YK75 priima trys prijungimo būdai 2.4 G, 5.0,ir C Tipo, 2,4 G gavimo diapazonas yra 8 metrų ilgio, gauti diapazonas yra 5M, built-in 1850mA 3,7 V ličio baterija įkraunama.

(2)USB 2.0 Full Speed palaiko iki 1000HZ tiesa ataskaita norma.Parama N-raktas nuo apsivertimo(kuriame yra visi mygtukai yra presuoti tuo pačiu metu ir pripažino).

(3).Visi apšvietimo efektai paramos visuotinę kontrolę: ryškumo didinimo ir mažinimo (5 lygių iš viso, 3 lygis pagal nutylėjimą), greičio (5 lygių iš viso, 3 lygis pagal nutylėjimą), ir bendras apšvietimas mirksi, kai jis pritaikytas riba.

Atitinkamas MCU parametrus yra šie:

Flash ROM: 64KB darbinė įtampa: VDD = 3.3 V - 5.5 V Darbo aplinka temperatūra: nuo - 40°C - + 85°C Pakuotės forma: LQFP64

2.4 G/USB laidinio parametrai:

(1)Režimo perjungimas: Persijungti tarp laidinio ir bevielio režimo (Įskaitant 2,4 G/režimas) per jungiklį thedevice tai, viršutiniame dešiniajame kampe.Po perjungimo į belaidžio ryšio režimas, režimas lemputė viršutiniame dešiniajame kampe: BT1 mėlyna šviesa/BT2 žalia šviesa/BT3 geltona šviesa/2.4 G baltos šviesos. (2) režimu ryšys: -FN+1! Trumpas paspaudimas: perjungti įrenginius (mėlyna lemputė, tris kartus) Ilgai paspauskite ir palaikykite 3 sekundes: įveskite kodą porą (mėlyna lemputė mirksi greitai) kompiuteris/mobilusis telefonas ieško ir prisijungia prietaiso, po prisijungimas sėkmingas, lemputė nustoja mirksėti ir lieka, ryšio pavyko. -FN+2@ Trumpas paspaudimas: perjungti įrenginius (žalia lemputė mirksi, tris kartus) Ilgai paspauskite ir palaikykite 3 sekundes: įveskite kodą porą (žalia lemputė mirksi greitai) kompiuteris/mobilusis telefonas ieško ir prisijungia prietaiso, po prisijungimas sėkmingas, lemputė nustoja mirksėti ir lieka, ryšio pavyko. -FN+3# Trumpas paspaudimas: perjungti įrenginius (geltona lemputė, tris kartus) Ilgai paspauskite ir palaikykite 3 sekundes: įveskite kodą porą (geltona lemputė mirksi greitai) kompiuterinė arba mobiliojo telefono paieškas ir prijunkite prietaisą, po prisijungimas sėkmingas, lemputė nustoja mirksėti ir lieka, ryšio pavyko.Perjungti į atitinkamą režimą, lemputė mirksi 3 kartus, ir šviesa yra visada po ryšys yra sėkmingas.

2.4 G prisijungimo būdas:

1.FN+4 jungikliai-2.4 G režimą; jei prietaisas nėra prijungtas, atitinkamą baltą šviesą viršutiniame dešiniajame kampe mirksi lėtai 3 sekundes, ir ji yra visada po ryšys yra sėkmingas; 2.Paspauskite ir palaikykite nuspaudę jungimo klavišą FN+4 3 sekundes.Šiuo metu, baltos šviesos viršutiniame dešiniajame kampe ir toliau flash, nurodant, kad ji sudarė 2,4 G poravimo režimą; 3.Įdėkite 2.4 G imtuvą į kompiuterį; 4.Po prisijungimas sėkmingas, lemputė viršutiniame dešiniajame kampe nustoja mirksėti ir jis yra baigtas.PS: Jei jau suderinta ar 2,4 G, perjungti į atitinkamą režimą, ir jis bus automatiškai iš naujo.Jums nereikia jo įvesti poravimo režimas vėl.Jei nėra operacija, per tris minutes belaidis režimas, apšvietimas klaviatūros bus automatiškai išsijungia, kad būtų taupoma energija.Paspaudus bet kurį klavišą, galima tiesiogiai pabusti.

Reiškia ypatingą rodikliai:

Su singleclick tos"Kepurės" mygtuką šviesa yra visada, o tai reiškia, kad kapitalizacija funkcija įjungta.Šiuo metu, tai nekeičia sinchroniškai su kitais žibintai.Spustelėkite dar kartą, kad išjungtumėte pastovios šviesos ir atkurti apšvietimo keitimas.FN+WIN WIN šviesa yra visada, ir tai reiškia, kad laimėti funkcija yra užrakinta.Šiuo metu, win mygtuką, šviesos nekeičia sinchroniškai su kitais žibintai.Paspauskite FN+WIN vėl grįžti į normalų (tik WIN sistemos), numatytasis funkcija normali.ESC mygtuką, kad šviesa yra mažos baterijos priminimas: Kai akumuliatoriaus įtampa mažesnė nei 3.3 V ESC lemputė, ir įkrovimo metu gali atkurti įprasta naudoti.Sistemos perjungimas, multimedijos, ir kartu pagrindines funkcijas: klaviatūrą, gali pakeisti WIN ir MAC sistemoms, per du skyrius viršutiniame dešiniajame kampe.Po perjungimo Mac sistemos, indikatorius viršutiniame dešiniajame kampe mirksi 5 sekundes, kad greitai.

FN derinys mygtuko funkcija:

FN+ESC atstato gamyklinius parametrus

FN+F1 ekrano ryškumą-

FN+ F2 ekrano ryškumą+

FN+F3 užduotis perjungimas (WIN+TAB)

FN+F4 Greita Prieiga (Win+E)

FN+F5 klaviatūroje ryškumas-

FN+ F6 klaviatūros ryškumą+

FN+F7 Ankstesnės dainos

FN+F8 stop/play

FN+F9 Kitą dainą

FN+F10 silent

FN+F11, tūris-

FN+ F12 tomas+

FN+backspace gali išjungti šviesą su vienu paspaudimu.Spustelėkite vieną daugiau laiko, gali įjungti apšvietimą

FN+1/2/3 --- jungtis

FN+4 --- 2.4 G ryšį FN+INS --- Switch foninio apšvietimo režimas

FN+END --- Switch kryptimi dinaminis poveikis

FN+ → --- Šviesos poveikio, pagreitina

FN+ ← --- Šviesos poveikio, lėtina

FN+ ↑ --- ekrano Apšvietimo Ryškumą+

FN+↓---Backlightbrightness-

Pakuotė:

1 x 84 Klavišai Mechaninė Klaviatūra

?

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimo, turi būti pateikiamas per 15 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti baigta per 15 dienų.

{infomodule}

Prekės vežamos per 5 darbo dienas, kai visą mokėjimo operacija.Jei jūs negalite gauti savo daiktus laiku,prašome susisiekti su mumis pirmą,mes wil patikrinti ir ją išspręsti jums kuo greičiau.Mes atsakyti į jūsų pašto per 24 valandas) paprastai.kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.Jei jūs negalite gauti mūsų pašto po 48 valandų,prašome patikrinti savo šlamšto arba susisiekite su mumis su kitų pašto adresą.

Žymos: mechaninė klaviatūra žaidimų klaviatūra tri-mode.

  • Stilius: Standartas
  • Prekės Pavadinimas: LEORY
  • Prašymas: Desktop, Nešiojamas kompiuteris
  • Veikimo Stilius: Mechaninė
  • Tipas: LAIDINIU
  • Sąsajos Tipas: USB
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pakuotė: Taip
  • Kalbos: Lietuvių
  • Pilno Dydžio klaviatūra: Taip
  • Klaviatūra Standard: 84 Klavišai
  • Riešo Parama: No

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar