Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Dantų Papuošalų Rinkinys "PASIDARYK pats" Profesionalus Dantų Perlas Rinkinys Su Gydant Šviesos Ir Klijai Moterų Laikinas Dantų Papuošalai, Brangakmenių Namų

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€67.46 €33.73
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k36357

Kulka Taškų:

1. Idealus, "PASIDARYK pats" Tiekia: Su šio rinkinio, galite lengvai taikyti dantų brangakmenių namuose.Jis ateina su a gem rinkėjas, kietėjimo šviesos ir klijai, šešių vatos tamponus, LED vielos šviesos, lipnia derva, ir perlas nustatyti.Šis rinkinys yra įperkamas ir patikimas, suteikia jums akinantys šypsena minučių.

2. Blizgus Paviršius Dizainas: Su mūsų dantų perlas rinkiniai, galite sukurti labiau pasitikintys ir šviesesnę šypsena, kad duos jums gerą regėjimo patirtį.Mūsų brangakmenių yra puikus, ir įsitikinę, atspindintis šviesą su multi-layer poveikį, kurį daro jūsų dantų blizgesį.

3. Nuostabiai Meistriškai: Mūsų dantų perlas rinkiniai naudojame aukštos kokybės dantų kristalai, kurie yra ilgaamžiai ir sveiki.Jie gali trukti iki 3 savaičių, tinkamą priežiūrą.Mūsų naujausias dervos klijai yra saugūs ir lengva taikyti.

4. Įvairių Funkcijų: Šis dantų perlas rinkinys leidžia jums sukurti apsvaiginimo nagų papuošalai ir gydymas, dantų kristalais, su lengvumu.Ji ateina su aukštos kokybės obligacijų, daugiau nei 20 kristalai įvairių spalvų ir formų, ir UV LED šviesos su lipnia derva, kurios užtikrina ilgalaikį blizgesį.Ar norite įtraukti kai kurie linksmam į savo šypsena, ar jūsų nagai, šis rinkinys yra jums taikoma.

5. Saldi Dovana: Nustebinkite savo kolegas, šeima, draugai, ir kaimynai su šiuo dantų perlas rinkinys, kuris leidžia jums sukurti akinantys šypsena ir išreikšti savo meilę ir rūpestį.Nesvarbu, ar norite pagerinti savo išvaizdą, ar sustiprinti savo intymius santykius, šis rinkinys yra puikus pasirinkimas už jus.

Aprašymas:

Norite, kad jūsų šypsena, daugiau savimi pasitikinti ir apakinti?Išbandykite mūsų "PASIDARYK pats" dantų perlas nustatyti.Jūs galite lengvai taikyti ir pašalinti perlus be kenkia jūsų dantims.Taip pat galite sumaišoma ir suderinti brangakmenius, kad sukurti savo unikalų stilių.Ar norite nustebinti savo draugus, gimines, ar sau, mūsų "PASIDARYK pats" dantų perlas nustatyti, kurie padės jums pasiekti savo svajonių šypsena.

Techniniai duomenys:

1. Pavadinimas: Dantų Perlas Rinkinys

2. Laikymo Būdą: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje

3. Taikymo sritis: Tinkamas dantų paviršiai

Pakavimo Sąrašas:

1* Dantų Perlas Rinkinys

Žymos: Dantų Perlas Rinkinys, dantų papuošalai, dantų perlus, brangakmenių už dantų, išgydyti dent.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Elemento Tipas: Dantų Balinimas
  • Svoris: 110g
  • Komponentas: Natūralus
  • Modelio Numeris: Dantų Brangakmenio Rinkiniai
  • Dydis: Large, 10/4/5cm

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar