Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

USB 3.0 Zilkee Ultra Atkūrimo Converter Sata HDD SSD Standžiojo Disko Duomenų Perdavimo Converter SATA Adapterio Kabelis

    (2) 4
(2 Atsiliepimai)

€20.31 €11.58
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k359742

USB3.0 multi-funkcija standžiojo disko saugojimo konverteris, lengvai konvertuoti duomenis iš savo kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio, ir kita įranga,

Kopijuoti ir keistis informacija su solid-state hard disko ir mechaninė standžiajame diske per USB sąsają;

Vieną SATA sąsaja, dvi IDE jungtys (2.5/3.5), kai turite per daug eigos kietųjų diskų, CD-Rom

Šis prietaisas gali padaryti juos į mobiliojo ryšio kietąjį diską/optinis įrenginys, kuris yra patogus duomenų sąveika ir saugojimo.

Gaminio išvaizdą yra labai paprasta, plug and play.

Gaminio dydis: L100MM*W63MM*H15MM

1 USB3.0 sąsaja, atgaliniu būdu suderinami su USB2.0/USB 1.1 dėžė

Įtraukta: 1*Adapteris

Ačiū už jūsų dėmesį, yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Žymos: 3 usb. 0 zilkee ultra atkūrimo converter sata hdd.

  • Tipas: SATA Kabeliai
  • Pakuotė: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
image

Vartotojas

5
2023-09-08

“Į Zilkee sukasi mano SATA kietąjį diską, tačiau ji negali skaityti, todėl žada lengvai išspręsti vyresnio amžiaus kietieji diskai neįvykdytas. Ji veikia kietieji diskai, kurie yra ne skaldyti, bet aš nesu įsitikinęs, ką punktas yra, kad. Aš po instrukcijas (sukurti naują tūrio), tai nepadėjo. O, taip. ”

image

Vartotojas

3
2023-08-18

“Turinčios mišrią rezultatus, šio produkto. Jums tikrai reikia naudoti USB 3 (mėlyna) šis prietaisas tinkamai veiktų. Aš išbandyti jį su 4 skirtingų HDD. Mano IDE HDD dirbo tik 3 USB (blue) ir nepavyko USB 2. Aš bandė prijungti 2 x SATA diskai ir nei vienas iš jų buvo skaitoma / nustatyti "Windows", todėl negalėjo jais naudotis arba inicijuoti jų. ”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar