Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

200pcs Tuščias PE 60ml Buteliuko Lašintuvu Minkšto Plastiko Butelis E Skystas Akių lašų Buteliuką su Childproof Bžūp Eliquid Nagų Gelis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€67.05
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k359438

Prašome palikite pranešimą leiskite mums žinoti, spalva bžūp jums reikia,kitaip mes atsiųsime pagal atsitiktinai.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Turime įvairių dydžių ir spalvų Buteliuko lašintuvu. 3 ml 5 ml 10ml 15ml 20ml 30ml 50ml 60ml 100ml 120ml skersmens .Jei jums reikia kito dydžio, prašome susisiekti su mumis. 1) Produktų Pavadinimas : Daugkartiniai butelis . 2) Talpa: PE 60ml 3) Butelis Medžiaga : PE. 4) dangtelis spalva: kaip paveikslėlyje. 5) Patarimas Tipas : Ilgas Plonas Patarimas . 6)Dangtelis Tipas: Childproof ir apsaugos akivaizdu Bžūp. 7) Vertes: E skysčius/Ejuice/Aliejus/Akių Lašintuvu. 8) Pristatymo Būdų: Epacket, EMS,Fedex, DHL, UPS, TNT (Priklauso nuo jūsų kiekį).

1. Mes priimame Alipay.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio deponavimo.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas, jei užsakymas bus išjungiamas automatiškai.

1.Užsakymai gali būti išsiųsti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

2.Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

3.Įsitikinkite, teisingą pristatymo adresą, mes tik laivas adresą, kurį pateikti.Jis negali būti pakeistas, jei užsakymo baigtas.

4.Tranzito Laikas gali skirtis,ypač per prekybos ir atostogų sezoną.Prašome palaukti.

5.Jei negavote kad per 30days po shippment,prašome susisiekti su mumis laisvai.Mes norėtume padėti jums sekti shippment ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.

Žymos: Užkratas Butelis.

  • Dydis: 60ml
  • Modelio Numeris: 20181126
  • Elemento Tipas: Daugkartiniai Buteliai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar