Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

100% šlovė! Aukštos kokybės lauko vandeniui full LED modulis dydis 320x320mm P8 lauko led ekrane sienos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€44.59
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k354380

Lauko vandeniui LED modulis P8 spalvotas led ekranas modulis

Dydis: 320x320mm

LED: SMD3535

Vaizdo taškų skaičius: 40x40dots

Sąsaja: HUB75*4pcs

Aukštos kokybės vandeniui LED moduliai yra pageidaujama lauko dideliuose ekranuose.Didelis ryškumas yra visiškai tinka stiprios saulės šviesos ir puiki vaizdo kokybė gali būti aiškiai matomas.Spalvotų vaizdo animacijos peržiūros, žaisti vaizdo reklamos turinį už jus, geriau skelbimas viešai įmonių prekinių ženklų ir produktų, ir įvairios skatinimo veiklą.

Siuntimo ir pakavimo Paprastai mūsų pakuotė yra kartoninė atveju/medinis atveju/skrydžio atveju ir kitos pakavimo metodų, mes pasirinkti tinkamas pakavimo metodas jums pagal produktų kiekio įsigysite.Paprastai carton atveju yra nemokamai medinis atveju ir skrydžio atveju, dažniausiai reikia imti kai kurie mokesčiai, bet jei pirkti kiekis, daug, mes galime apsvarstyti galimybę suteikti jums su mediniais atveju pakuotės nemokamai.Dėl transportavimo, mes turime daug galimybių.Pavyzdžiui, DHL/UPS/TNT/FedEx/AVS ir tt., įvairių logistikos metodai turi įvairių privalumų, mes išsiųsti prekes jums pagal labiausiai tinkamas logistikos metodas.Tačiau, jei jūs turite idėją savo, mes esame laimingi, kad susisiekti su mumis bet kuriuo metu apie tai diskutuoti.Apie mūsų kompaniją, Kodėl vis daugiau ir daugiau klientų renkasi mūsų produktus ir pradėti ilgalaikį bendradarbiavimą su jav?

1. Su profesine technikos ir plėtros komanda, mes esame tiesioginis Gamykla specializuojasi led ekranas valdymo kortele, led ekranas, modulio, maitinimo led ekranas, led ekranas, ir kiti led ekranas, priedai ir kt.

2. Su daugiau nei 10 metų patirtis, modernūs gamybos ir bandymų įrangos,puikiai įmonės valdymo sistema,aukštos kokybės mokslinius tyrimus ir valdymo komanda, aukštos kokybės led ekranas valdiklis, visi aukščiau pateikti mums tapti populiarus tiekėjas.

3. Su mūsų aukštos kokybės ir paslaugų mūsų produktai buvo eksportuojami į įvairias šalis ir regionus Pietryčių Azijoje, Australijoje, Europoje ir Amerikoje ir pan.

DUK

1. Kaip ilgai aš galiu gauti tyrimo atsakymo ?

A: Jums bus atsakyti per 12 valandų.

2.Kaip elgtis užsakymą led ekranas?

A: Pirmiausia, leiskite mums žinoti, jūsų reikalavimus ar paraiška

Antra, mes citata pagal jūsų reikalavimus, ar mūsų pasiūlymus.

Thurdly klientas patvirtina, projektavimo dokumentas ir vietų indėlių oficialiai tvarka.

Ketvirta organizuojame gamybą

3.Kokios led ekranas, jūs siūlote ?

A: Įvairių gaminių siūlome įvairių laiką garantija, bet visi produktų čia mes siūlome 2 metų bent garantija

4.Kaip ilgai užtruks pristatyti prekes ?

A: Mes bus pradėti rengti prekės, kai mes gauti savo banko gavimo.Paketas bus išvežti per 1-2 darbo dienas po to, kai mes gauti jūsų mokėjimą.

5.Kaip aptarnavimas po pardavimo ?

A: Mes turime profesionalų komanda, kuri yra visame pasaulyje , taip pat paslaugos karštoji linija, susijusius su jūsų nusiskundimus ir atsiliepimai.Mes taip pat siūlome 24 valandų internete paslaugų, siekiant padėti jums išspręsti problemas

Brangūs mano klientai ir draugai, jei jus domina mūsų produktus, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, tikimės, kad gera pradžia su jumis ir užmegzti ilgalaikę partnerystę.

Žymos: šlovė!.

  • Dydis: 320x320mm
  • Skenavimo režimas: 1/5 nuskaitymo dabartinis
  • Rodymo Funkcijos: Žaisti Video
  • Pikselių: 40x40dots
  • Ryškumas: 7000cd/kv.m.
  • Pikseliai: 8mm
  • Garantija: 2years
  • Prekės Pavadinimas: ASLLED
  • Ryšio sąsajos: HUB75*4
  • Modelio Numeris: P8
  • Įėjimo Įtampa: DC 5V
  • Produkto pavadinimas: Lauko P8 LED modulis

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar