Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Vikingų Žaidimas Šachmatais Nustatyti Dervos Šachmatų Rinkinį Su Medinėje Dėžutėje Dervos Šachmatų Viduramžių Šachmatai Nustatyti Žvalgybos Mokymo

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€62.65 €31.32
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k35274

Aprašymas:

Vienetų imtis vaidmens Vikingų kariai ir karaliai.Su 3D šachmatų gabalas dizainas, šachmatų rinkinys bus padaryti žaidimą daugiau ryškus ir suteikti rinkos dalyviams geriau suprasti pakeitimo.

Šis šachmatų gali būti naudinga priemonė, įkvepiantis vaikų ir įdomių jų intelektas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vikingų Šachmatais

Dydis:

Šachmatų lenta: 22*22cm / 8.7*8.7 į

Medinėje dėžutėje: 25*13*5cm / 9.8*5.1*2in

Karalius: 1.5*4cm / 0.6*1.6

Gynėjai: 1.5*8.3 cm / 0.6*3.3

Puolėjas: 1.5*3cm / 0.6*1.2.

Medžiaga: Derva duomenys, oda šaškių lentos

Savybės: 37 vienetų iš viso, įskaitant 12 gynėjų, 24 puolėjų, ir 1 karalius.

Pakavimo Sąrašas:

Vikingų Šachmatais*1set

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Įdomių Žaislų: Tai šachmatai yra įdomus, kurios yra palankios skatinti vaikų intelekto vystymosi, ir auginti vaikų loginį mąstymą.Labai tinka pradedantiesiems ir žmonėms, kurie, pavyzdžiui, šachmatai.

2.3 D Šachmatų Gabalas Dizainas: gabalus imtis vaidmens Vikingų kariai ir karaliai.Su 3D šachmatų gabalas dizainas, šachmatų rinkinys bus padaryti žaidimą daugiau ryškus ir suteikti rinkos dalyviams geriau suprasti pakeitimo.

3.Žaidimo Taisykles: Tai konkursas tarp dviejų žaidėjų.Šio žaidimo tikslas yra ne checkmate priešininko karalius, bet ir valgyti visas priešininko figūras, kurios yra konkursas tarp dviejų žaidėjų.

4.Nešiojamų Dizainas: Su lengvas lankstymo lenta ir medine talpinimo, mes siūlome nešiojamų šachmatų žaidimas, kad jūs galite pasiimti su savimi bet kur jūs einate, įskaitant namų, mokyklos, pikniki, ir net atostogauti, ir žaisti su savo vaikais, draugais ir šeima.

5.Ypatingą Dovaną: Šio Vikingų Šachmatais yra puikus šachmatų mėgėjams ir tai ypatingą dovaną šeimos nariams ir draugams.Gameplay yra paprasta ir lengva išmokti, ir šachmatų žaidimas yra nenuspėjamas.Mes turime mūsų šviesus smegenys imtis šio didžiulis iššūkis.

  • Amžius: >6 Metų
  • Medžiaga: Medinės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar