Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Suvirinimo Aparatas, Skirtas Naudoti Namų ūkyje Didelės Galios Pažangi Dvigubos paskirties Dvejopos įtampos Pilnas Vario Apsaugos Suvirinimo Mašina

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€86.05 €60.23
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k344361

Apie Laivybos:

1. Įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas, mes galime siųsti elementą, per 5 darbo dienas po apmokėjimo padaryti.

2. Dauguma šalių pristatymo laikas yra 15-60 darbo dienų.Tačiau kai kurios prekių pristatymas gali vėluoti dėl vežėjo netinkamo tvarkymo, muitinės nedelsdama, importo tarifai, nacionalinės politikos klientų, atokiose vietovėse, arba bet kokių kitų aplinkybių iš mūsų kontrolės.

3. Jei jums reikia daugiau, greičiau pristatymo,susisiekite su mumis naudotis DHL, TNT, "FEDEX", ir tt, ir mokėti papildomų krovinių vežimo sąnaudas.

4. galite pasirinkti "Pardavėjo shippingmethod", atkreipkite dėmesį, kad šis laivybos mokestis yra taikomas tik kai kurioms šalims I regionuose, todėl po mokate, prašome susisiekti su mumis ir mes patvirtinsime jums.

5. Kartais mes ne laivas express, jūs pasirinkote, pavyzdžiui: jūs pasirinko DHL galime laivas "Fedex" IE, it dpends dėl situacijos, prašome susisiekti su mumis, jei norite pasirinkti konkrečią express".

6.Jei jūsų plotas yra atokioje vietovėje, jums reikia pridėti atskirą mokestį.

7. Jūs galite sekti paketą:https://www.17trac.net/lt

Apie Mokesčių:

1.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

2. Kai siuntinys atvyko į savo vietos muitinės, prašome sumokėti mokesčių ir imtis sklypo toli.Mes neturime turėti jokių muitų ar importo mokesčius.Jeigu muitinės nepavyksta dėl pirkėjo priežasčių ir prekės yra grąžinamos arba sunaikinta, mes negali grąžinti visus pinigus.

Atsiliepimai:

1: Mes esame priklausomi nuo mūsų reputaciją ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome pateikti 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų, kad su mumis, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas,dėkoju tau iš anksto!

2: Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada bus padaryti viską, siekiant padėti jums.

3: Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jūsų gali turėti,ir padarysime viską, kad išspręsti issies.

4:Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Mes padėsime jums išspręsti problemą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: ZX7-315

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar