Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Skirstymas Juostelės Medienos Apdirbimo Stereotipas Desig Medienos Apdirbimo Formuojant Juostelės Formos Juostelės Deformuojamuosius, Sudėtingų Formų Gero Fiksuoto Juostos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€51.66 €25.82
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k33950

Aprašymai:

1. Medienos apdirbimo Profilio Juostelės yra universalus įrankis formuojant ir kontūriniam medienos.Tai mazgas, atsparus ir turi stiprų deformacijos galimybė, leidžianti jums sukurti sklandžiai ir tiksliai kreives.

2. Medienos apdirbimo Profilis Stripis taip pat multi-point fiksuotas, užtikrinant stabilumą ir tikslumą.Medienos apdirbimo Profilio Juostelės yra būtina turėti bet woodworker.

Techniniai duomenys:

1. Produkto Pavadinimas: Medienos Apdirbimo Profilio Juostelės

2. Medžiagos: polimeras, lanksti medžiaga

3. Svoris: apie 600 gramų

4. Ilgis: apie 1.98 m/6.5 y kojas

5. Plotis: Maždaug 18mm/0.71 colių

6. Storis: apie 15mm/0.59 colių

7. Pakuotės dydis: apie 30*30*5cm/11.81*11.81*1.97 colių

Produktų Sąrašas:

1*Medienos Apdirbimo Profilio Juostelės

Pastabos:

1. Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

1. Puikus Lankstumas: Medienos apdirbimo Profilio Juostelės turi didelį elastingumą ir atsparumą.Ji gali atitikti bet kokio medžio projektą be sukimo ar knotting.Tai patikima ir ilgalaikė priemonė jūsų medienos apdirbimo poreikius.

2. Sudėtingą s: Šis Skirstymas Juostelės Medienos apdirbimo yra novatoriškas ir patikimas įrankis sudėtingų formų ir s savo medienos apdirbimo projektus.Ji gali deformuotis ir lenkimo nesulaužant.

3. Grandinės Dizainas: Šį Medienos Profiliavimo Juostelės turi grandine, dizainas, ratai dizaino, ir įrankių dizaino, kad pjovimo lengvai ir tiksliai.Grandinės taip pat yra nustatyta multi-point drive grandinės dizainas

4. Lengva Naudoti: Šis Skirstymas Juostelės yra paprasta naudoti ir nereikalauja jokių įrankių ar įgūdžių.Jis yra pagamintas iš polimerinių medžiagų, kad yra lankstus ir minkštas.Jis turi stiprią deformacijos galimybė, kuri leidžia jums sulenkti ir pritaikyti jį prie bet kokios formos ir .

5. Platus Programos: Ar esate profesionalas ar mėgėjų, šios Medienos Profiliavimo Juostelės yra būtina turėti savo projektus.Jis yra pagamintas meno materale, kuris yra aukštos kokybės ir patvarios medžiagos, kad gali dirbti su įvairiomis programomis.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Skirstymas Juostelės Medienos Apdirbimo

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar