Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Plėtimosi Analinis Kaištis Vibratorius Vyrams Elektros Smūgio Belaidžio Nuotolinio Valdymo Butt Plug Prostatos Massager Sekso Žaislai Suaugusių Gėjų

    (5) 5
(5 Atsiliepimai)

€32.63 €15.99
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k330445

Plėtimosi Analinis Kaištis Vibratorius Vyrams Elektros Smūgio Bevielis Nuotolinio Valdymo Pultas

Butt Plug Prostatos Massager Sekso Žaislai Suaugusių Gėjų

Tipas:Analinis Kaištis

Režimai:8 Greičių Vibracija ir Elektros Smūgio

Medžiaga: saugos silikono

Spalva: Juoda

Atsparus Vandeniui: Taip

Įkrovimas: USB įkrovimas

Decibelas: mažiau nei 50dB

❤Privatumas Garantuotas:

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės, pakuotės be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.

Žymos: plėtimosi analinis kaištis vibratorius.

  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Funkcijos 2: Išangę Vibratorius Vyrams
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Funkcija 1: 8 Vibravimo Greičiai
  • Prekės Pavadinimas: LIKETHAT
  • Funkcija 3: Suaugusiųjų Gerų Vyrų
  • Funkcija 5: seksualus žaislai poroms
  • Funkcija 4: Sekso Žaislai Vyras, Sekso Mašina
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Medžiaga: Silikono, saugos silikono
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • funkcija: 8 Modelius Elektros Smūgio
  • Elemento Tipas: Analinio Sekso Žaislai
image

Vartotojas

5
2023-06-30

“visų pirma, šis dalykas yra nuostabus. dydis yra tik teisė, baterija trunka daug ilgiau, nei tikėjausi, ir vibracijos režimai jaustis gerai ir stiprus. Dabar, apie elektrošoko funkcija, jei jūs manote, kad jis ant jūsų rankų, jūs manote, kad "nėra jokio būdo tai gerai jaučiasi, skauda dėl mano pirštus", bet kai jis viduje šoko jaučiasi gana fking gero, kaip ir jūs gaunate railed lol, tai tiesiog puikus. kai kurių papildomų pastabų: - gaminio kokybė: labai gera, gerai jaučiasi liesti, ta dalis, kuri posūkiuose jaučiasi tvirtas, ir mygtukus ant reguliatorius ir kištukas jaustis gerai paspausti. - pakavimas: eh, jis atėjo į plastikinį maišelį su bubble wrap, nr. langelį patį elementą, tačiau jis atvyko greitai ir nepažeista.”

image

Vartotojas

5
2023-07-26

“Greitas pristatymas”

image

Vartotojas

5
2023-09-07

“Šis žaislas yra gražus pakeisti atneša kažką naujo. Man buvo šiek tiek išsigandęs, nuo sukrėtimų, kaip tada, kai aš ją paliečiau pirštais jis buvo gana stiprus. Bet kai ji yra viduje, tai yra gerai, ir iš tikrųjų galėčiau pagimdė dar stipresnė srovė. Man patinka forma, šis žaislas, kaip jis plečiasi, kai viduje ir puikiai valdo jus. Tai gali būti šiek tiek ilgiau, nes tai gali daryti didesnį spaudimą mano prostatos. Tai ne pradedantiesiems, nes ji yra gana storas ir įdėti jį viduje gali būti sunku tiems, kurie pradeda su analinis žaislai. Tik pastaba, visada naudokite tik vandens pagrindo lubrikantas. Jei jūs naudojate kai kurie, remiantis aliejaus, tai veiks kaip insulant ir sukrėtimų, yra silpni. Taip, esu patenkintas šį žaislą, jis atneša ką nors nauja. Man asmeniškai smūgiai gali būti dar stipresnis, bet aš esu gana didelis gerbėjas skausmas kartu su malonumu, tai manau, kad kas nors kitas, tai galėtų būti kitas būdas... smagiai.”

image

Vartotojas

5
2023-07-29

“Greitas pristatymas, viršuje. Ir mano partneris yra labai malonu. Labai patenkintas!”

image

Vartotojas

5
2023-08-10

“Kai jis viduje elektros šoko tikrai yra kažkas, kurį prasideda lėtai, kurį galite greitis iki taško, jūs beveik negali kontroliuoti savo kojų. Yikes 😂 ”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar