Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

100Piece Masažas Šukos Maudymosi Plaukų Galvos odą Šukos Apvalios Galvos Massager Unfading Plastiko

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€512.94 €410.35
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k323545

100Piece Masažas Šukos Maudymosi Plaukų Galvos odą Šukos Apvalios Galvos Massager Unfading Plastiko

Šereliai yra gerai-formos, tvirtas, lankstus, ir įmonės, kurios padeda plauti plaukus daugiau kruopščiai, švelniai masažuokite ir pleiskanomis galvos spaudai streso, o valiklis, mažina pleiskanų ir valymo be niežti galvos odą neramus.

Į valytoja jaučiasi puikiai ir patogiai ant galvos, vengiant rizikos įbrėžti odą, ypač žmonėms, su galvos odos infekcijų.Porų, visada yra alternatyvų, keliaudami arba jo nėra.Didelėms šeimoms, kiekviena valstybė naudoja skirtingą 1 sveikatai.

Žolės-formos rankena suteikia kambaryje dviem pirštais, ir jis jaučiasi geriau, nei naudojant reguliariai šukos ir šepetys - kaip šukavimas jūsų plaukų savo rankas.

Šampūnas teptuku ir atsparus karščiui bei šalčiui, nėra lengva deformuotis.Jis toks lengvas ir kompaktiškas, kad jūs galite įdėti 1 savo kelionės maišelį arba įdėti jį į savo dušo namuose ar keliaujant.

Puiki kondicionavimo sistema, valymo šampūnu ir net šuo valymo šampūnu.Kai jūs turite kondicionieriaus ant plaukų, tai padeda detangle.Prašome nereikia eiti aplink ratu, tiesiog nuolat vyksta žemyn.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:plastikas

Dydis:8 x 4cm

Pakuotės Turinys:

100 x Šepetys, Šampūnas,

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar