Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Vyrų Masturbator Taurės Automatinė Čiulpti Nekilnojamojo Makšties Blowjob Masturbators Vyrų Vibratorius Pūlingas Kišenėje Sekso Mašinos, Žaislai Vyrams

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€691.11 €345.55
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k319494

【100% Diskretiška Pakuotė】Mūsų pakuotės yra labai griežta ir santūri.Atokiausių yra suvynioti į juodą maišą.Nėra jautrus žodžius, pavyzdžiui, sekso žaisliukus ant etiketės.bus parašyti "Namų Dekoracijas"dėl priemonės, kuri lengvai išvalyti muitinės ir pirkti su pasitikėjimu

*Prašome naudoti produktą pagal produktą vadovas pirmą kartą.Jei jis negali būti naudojamas, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laikas.Prašome neatidaryti ginčų bus.Mes tikime, kad komunikacija yra geriau, nei argumentu.

Pastaba: produktas neturi darbo, kai jo baterija įkraunama.Prašome atjunkite įkrovimo kabelį ir paspauskite ir palaikykite įjungimo mygtuką, prieš naudojimą.Gavusi produktas, imti pirmą kartą.

【5 Siurbimo Galia ir 10 Vibracijos Režimai】- Tai vyrų masturbacija žaislas yra įrengtas galingas variklis su 5 siurbimo galia režimai ir 10 vibracijos režimų.Įsiurbimo ir vibracijos režimų gali būti laisvai kartu, jūs galite sujungti bet kokia funkcija, kuri jums patinka, ir tai padės jums ištikimai! 5 giliai gerklės siurbimo režimai leis pajusti jaudulį nekilnojamojo oralinis seksas, ir 10 galingas vibracijas, kad jūsų gerklės gauti bangos orgazmas stimuliacija.

【Auto Moliūgas】- Tai vyrų masturbator naudoja naujausias vakuuminis siurbimo technologija, pakartotinai vibracijos ir čiulpimo stimuliacija, gali imituoti jausmas, nekilnojamojo oralinis seksas, švelniai čiulpia ir bučinys jūsų blizgesys, kaip ir jūsų partnerio seksualus burną, teikti 360 laipsnių Giliai Gerklės ir Malonumas, ir ne daugiau.

【Dviguba Stimuliacija】- Šių vyrų masturbacija žaislai yra įrengta galinga varikliai su 5 siurbimo režimai ir 10 vibracijos režimų.Įsiurbimo ir vibracijos režimų gali būti laisvai kartu, jūs galite sujungti bet kokia funkcija, kuri jums patinka, ir tai padės jums ištikimai!

【Medicininio Silikono】- vidinis rankovės šio vyras masturbator yra pagamintas iš 100% medicininės kokybės silikono.Medžiaga yra odos draugiškas ir švelnus, lengvai valoma.

【Dulkių Sukkin】-5 Čiulpti, Kelis Vibracijos ir Čiulpimo Stimuliacija, tai blowjob žaislas švelniai sucks ir bučiniai jūsų blizgesys, kaip jūsų partneris seksuali burną

【Medicininio Silikono】- Tai rankovėmis, pagamintas iš minkštos ir elastingos medicininio silikono medžiagos.Palyginti su kitomis standaus silikono masturbators, ji suteikia griežta ir šilkiniai jaustis.

【Netikrą Punch】-Giliai gerklės suteikia jums kitą orgasmic malonumą.

*we will ship užsakymą per 24 valandas.Laivybos laikas priklauso nuo šalies ir veikia oro sąlygos, valstybinės šventės ir t.t.Jei jūsų užsakymas nėra gautos per ataskaitinį laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.

*Visi produktai yra pagaminti iš medicininės kokybės medžiagos, 100% saugus ir nekenksmingas kūnui, (Šiek tiek kvapas yra normalu, kai pirmą kartą jį atidaryti, nes produktas yra užplombuoti ir supakuoti keletą mėnesių.prašome nuplaukite ir nusausinkite natūraliai, kvapas greitai dingsta.)

*visa grąžinamoji išmoka, jei prekės nėra aprašyta arba su defektais.

*Visi produktai yra 100% brand new, multi-purpose masturbator, patraukti jį.

* Nemokami ausines su nuostabiu garso

Švarus ir įdiegti:

1. Pasukite prieš laikrodžio rodyklę, kad atidarytumėte priekinė masturbator (su valdymo pabaigos), ir pasukite pagal laikrodžio rodyklę, norėdami atidaryti galinį dangtelį.

2. Išimkite minkštą klijai ir patrinti ją į dažus išdžiūti (nenaudokite dažų, masturbacija nuotolinio)

3. Uždėkite minkštą klijai, suderinti vibracijos kiaušinių su rankovės skylė, ir tada priveržkite priekinį dangtį ir galinį dangtelį, kad užbaigti diegimą.

【Mitybos Nurodymų】

1. Indikatoriaus lemputė: mirksi lemputė kai mokesčių, ir šviečia, kai visiškai įkrautas; kai baterija yra maža, lemputė pradės mirksėti jums priminti, kad mokestis.

2. 3.5 valandų įkrovimo, 2 valandų baterijos veikimo laikas.

3. Rekomenduojama imti tada, kai vibracijos ar siurbimo yra labai susilpnėjo.

  • funkcija 9: sexty moterims
  • funkcija 7: juguetes sexuales
  • 4 funkcija: sekso žaislų rinkinys moterims klitoris, Realus Makšties Silikono
  • funkcija 6: vibratorius
  • kišenėje pūlingas: Makšties simuliatorius
  • Prekės Pavadinimas: FAAK
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • funkcija: Vibracija siurbtuko
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • 3 funkcija: lytis tooys žmogui, Blowjob Pūlingas Sekso Žaislai
  • funkcija 1: sekso žaislai, Realus Asmuo Skambina Lova
  • masturbador masculino: pūlingas vyrams
  • funkcija 5: dildo
  • funkcija 10: makiažas
  • 2 funkcija: sekso žaislai, Automatinis Vyrų Masturbacija Taurė
  • Elemento Tipas: Masturbacija Taurė
  • Tipas: Masturbacija Taurė
  • funkcija 8: masturbators vyrams

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar