Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Chiropractic Reguliavimas Priemonė Stuburo Aktyvatorius 6 Lygiai 4 Galvos Chiropractic Reguliavimas Ginklą

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€2 574.13 €2 368.19
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k31598

Jei reikia man atsakyti į jums dabar tu gali pridėti savo Whats.app+8619310093020 Ačiū jums dar kartą!Palinkėti jums laimingą gyvenimą! Produkto Aprašymas Vadovas Chiropractic Reguliavimas Priemonė Stuburo Aktyvatorius 6 Lygiai 4 Galvos Chiropractic Reguliavimas Ginklą

Rankinis Chiropractic Reguliavimas Priemonė Stuburo Aktyvatorius yra gera manualinės terapijos gydytojai, kurie rimtai suteikti savo pacientams tikslumo patikslinimus ir gydyti specifinius.

Rankinis Chiropractic Reguliavimas Priemonė Stuburo Aktyvatorius yra labiausiai prieinamą traukos reguliavimo prietaisą galima.Į chiropractic aktyvatorius reguliuojanti medžiaga yra skirta didesnį patikimumą ir ilgaamžiškumą.Šios prekės preciziniai komponentai pateikti sklandžiai ir lengvai valdyti.Jėga prietaisų teikti tikslines pajėgų jungtinio o rankiniai nustatymai, kad taip pat įjungti aplinkinių raumenų; tai reiškia, mažesnis atsparumas atsiranda ir mažiau jėgos reikia padaryti būtinus pakeitimus.Kišeninis reguliavimas priemonės gali sumažinti kai kurių fizinio streso gydytojas, leidžia lengviau patikslinimus.

Rankinis Chiropractic Reguliavimas Priemonė Stuburo Activatort buvo ergonomiški ir chiropractic aktyvatorius reguliatorius gali būti lengvai valdyti bet gydytojas nepriklausomai rankų dydžio.

Vadovas Chiropractic Reguliavimas Priemonė Stuburo Aktyvatorius yra suderinama su nustatyta protokolus savo gydytojai šiuo metu naudojate.

Vadovas Chiropractic Reguliavimas Priemonė Stuburo Aktyvatorius yra skirta Vidutiniškai Jėgos Diapazonas (AFR) iš 75N-450N, didelis diapazonas gali būti naudojamas didesniems sąnarių ir apatinių asortimentą mažesnių ar daugiau subtilus sąnarių.

Su mūsų neprivaloma Vadovas Chiropractic Reguliavimas Priemonė Stuburo Aktyvatorius priedai, jūs galite pritaikyti įvairaus intensyvumo (1-6 lygis )ir vadovų (4 vadovai), kad jūsų komfortas ir poreikius savo klientams.

Funkcija Funkcija Rankinis Chiropractic Reguliavimas Priemonė Stuburo Aktyvatorius

*1. Šis įrankis yra didelis greitis, mažas asortimentas stuburo reguliavimas įrankis, jis gali koreguoti savo stuburo ir rankas ir kojas, rankomis padėti

*2. Ji priima nevienodas kojų ilgis analizė ir naudoti šį įrankį, norėdami koreguoti stuburo

*3. Subluxation diagnozės nustatymo liaudies stuburo ir artrozė ir įvertinti, jei jūs turite stuburo problemų, ar bendras shift reakcijos kojų

*4. Tai chiropractic aktyvatorius reguliuojanti medžiaga naudojama gimdos kaklelio spondylosis,lupeo ir sveikatos priežiūros, ir tt

*5. Lygis: 6 lygis 75N-450N

*6. Medžiaga: ABS, Nerūdijančio Plieno

*7 Tinka: gimdos kaklelio spondylosis, lupeo, sveikatos priežiūros

Funkcija Funkcija Rankinis Chiropractic Reguliavimas Priemonė Stuburo Aktyvatorius

Įvairių taikymo:

1, gimdos kaklelio spondylosis : nemiga, užmaršumas, mieguistumas, spengimas ausyse, ant kaklo, stora, susiraukšlėjusi

arba sprando skausmas, rankų tirpimas, pečių skausmas ir t.t.

2, krūtinės ląstos ligos: nugaros skausmas, krūtinės spaudimas, mezgimo, dusulys, palpitation ir pan.

3, juosmens disko herniation, spondilolistezė, stuburo stenozė, radikulito, stuburo juosmeninės dalies kaulų spurs " ir kt.

4, Kūno Gydymas: kyphosis, torticollis, įstrižai, Apačioje, limfos masažas, grožio krūtinės

5, skoliozė.

Pakavimo ir Pristatymo Pakavimo sąrašą Vadovas Chiropractic Reguliavimas Priemonė Stuburo Aktyvatorius

Vienas Aliuminio dėžutė

Vienas rankinis chiropractic aktyvatorius reguliatorius

Funkcija dalių: viena arba keturios galvos Funkcija

Susiję produktai 700N Fizinės Terapijos Chiropractic Reguliavimas Ginklą

MODELIS: NH-07 400N Chiropractor Reguliavimas Ginklą su Baltos spalvos arba juodos spalvos

MODELIS: H-05

chiropractic impulsą reguliavimas priemonė su 5 galvutėmis

MODELIS: H-06

Sertifikatai Susisiekite su Mumis Susisiekite su MUMIS

Guangzhou Zhenyuesheng Electric Co., Ltd.whatsapp/wechat/Mobile +8613926239006 Tel 86 020 61145317 el. Pašto rinkos@ zys-beauty.com "skype" jjessie.meilė Apie Mus

Guangzhou Zhenyuesheng Electric Co., Ltd

Guangzhou Zhenyuesheng Electric Co., Ltd.yra profesionalus tiekėjas, grožio įranga ir sveikatos priežiūros produktų.Pavyzdžiui, Kavitacijos Dulkių lieknėjimo Mašina,RF Mašina,Ultragarso Mašina , Adata Nemokamai Mezoterapija ,Diamond dermebration.deguonies srove odos šveitimas.Quantum Magnetinio Rezonanso Analizatorius,Plaukų ir Odos Analizatorius,Vaškas Šilčiau,Veido Garlaivis,Rankšluostį Šilčiau ir kt.

Mes turime daugiau nei 10 metų patirtį šioje pateiktas grožio įranga ir 5 metų patirtį tarptautinės prekybos.

Mūsų principas yra "kokybės pirma, prestižą pirmiausia, kainų priežasties, pristatymo laiku".Puikus ir griežtą kokybės kontrolę visuose gamybos etapuose leidžia mums užtikrinti visišką klientų pasitenkinimą.Dauguma mūsų produktas turi CE sertifikatą.

Be to, mes remia Prekybos Užtikrinimo laiku vežimą ir prieš išsiuntimą gaminio kokybės garantijos.Prekių užtikrinimo pasiekti iki US $34,000 .

Dėl mūsų aukštos kokybės produktus ir neįvykdyti klientų aptarnavimo, turime sukaupę pasaulinio prekybos tinklą pasiekė Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Amerikoje ir Pietų Amerikoje ir pan.

Mes laukiame formavimo sėkmingo verslo santykius su jumis.Ateik Prisijungti prie MŪSŲ.mes patikimas jūsų ir "win-win" partneris.

  • Priemonių klasifikavimo: I Klasė
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: NH-04
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno ir ABS
  • Massager vadovai: 4
  • Trys jėgos parametrai: 75N-450N
  • Spalva: Mėlyna
  • Intensyvumas: 6 lygio reguliatorius
  • Garantija: 1 Metai
  • Po pardavimo Paslaugos: Vietoje Mokymo
  • Prekės Pavadinimas: sanhe
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
  • Produkto pavadinimas: Rankinis Chiropractic Reguliavimas Ginklą
  • Kilmės Vieta: Kinija, Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar