Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Už Rowenta X-Force Flex 8.60 X-Pert 6.60 Belaidžiai Dulkių siurblys, Plaunamas Filtras ZR009006 Tvirtinimo Pakeitimo Dalis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€34.92 €21.65
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k315356

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

Puikus manevringumas su vakuumu, bet kur naujas būdas siurbimas su neįtikėtinai lengvai dėka pažangaus dizaino lankstus vamzdelis su vakuumu, bet kur, be lenkimo žemyn.

Padidinti Sukelti Mūsų patentuota baterijos taupymo padidinti sukelti atiduoda visą valdžią savo rankose.Kasdien nesėkmės, arba intensyvaus valymo darbus, galite nuspausti gaiduką už papildomą galia padidinti, kai jums reikia!

99.9% filtravimas: grynas oras pristatymo X-Force Flex 11.60 siūlo ultimate higienos ir filtravimo dėka 99.9% filtravimo technologija, kuri fiksuoja visas daleles iki mažiausio ir išskiria grynas oras.

Lengva išlaikyti Rowenta didžiausių dulkių konteinerio apima didelius plotus su mažiau atliekų, kurių talpa iki 0,9 l, paprasta ištuštinti ir skalbti formatas viso patogumui ir ilgalaikį našumą.

Skalbti, taip pat skalbimo mašina

tai Rowenta X-Force Flex 8.60 filtras

Spalva:Foto Spalva

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

8 x filtrai

1 x valymo šepetėlis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar