Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Silikono Remonto Kilimėlis Litavimas, Kilimėlis, Didelis Anti-static Silikono Padas Su Skale 45*30CM Didelis Silikono Padas Su Skale Liniuotė

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€189.47 €94.73
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k30933

Šis kilimėlis yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono, kuris yra laisvas nuo žalos ir gali atlaikyti aukštą temperatūrą.Ji yra tvirta ir lanksti, todėl jūs galite naudoti ją pakartotinai ilgą laiką.Motina turi daug skyrių ir laiko tarpsnių organizuoti savo įrankiai ir jų dalys.Jis suteikia didesnį darbo erdvė jūsų litavimo projektus.

Medžiaga: Silikonas

spalva: mėlyna

Dydis: 45*30 CM

Sąrašas:

Izoliacija Silikoninė Litavimo Kilimėlis*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikus Ilgaamžiškumas: Mūsų atsparus karščiui lydmetalis mygtukai gali pasigirti išskirtinės savybės aukštos temperatūros nustatymais, užtikrinant ilgalaikį naudojimą be deformacijos ar žalą.

2.Apsaugoti savo darbo srityje: teikiame Pirmenybę saugos su mūsų Atsparus Karščiui Lydmetalis Mygtukai, apsaugos jūsų statybvietės nuo žalos ir ekranas nuo sugadinimo nuo kibirkščių ir spatter.Išvengti galimo gaisro ir splash damage padidinti darbo apsauga.

3.Daugkartinio naudojimo: Šis lydmetalis mygtukai yra kompaktiškas ir lengvas laikyti, todėl idealiai tinka įvairių elektronikos projektai.Jis gali atlaikyti aukštą temperatūrą ir išvengti žalos jūsų prietaisams ir paviršiams.

4.Patogus Valymas: Mūsų Atsparus Karščiui Lydmetalis Mygtukai yra lengvai valomas paviršius, kuris reikalauja mažiausiai pastangų, net ir po intensyvaus naudojimo.Mėgaukitės patogumui daugkartinio naudojimo kilimėlis su sklandžiai finishs, kad kovoja prieš dėmes.

5.Didelis Darbinis Plotas: Gauti patogiau suvirinimo darbus patirtimi su mūsų Atsparus Karščiui Lydmetalis Trinkelėmis.Savo 45*30CM dydžio dizainas suteikia erdvus darbo vieta, puikiai tinka sprendžiant bet litavimo užduotis.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Tipas: Lizdai
  • Prekės Pavadinimas: PW ĮRANKIAI

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar