Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Gazolis Garažas Metalo Ženklas, Šviesą Alavo Pasirašyti Derliaus Dekoratyvinių Apnašas Plakatas Sienų Lipdukai Seminaras Vyras Olos Sienų Dekoras

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€72.73 €36.36
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k30795

Gazolis Garažas Metalo Ženklas, Šviesą Alavo Pasirašyti Derliaus Dekoratyvinių Apnašas Plakatas Sienų Lipdukai Seminaras Vyras Olos Sienų Dekoras

Medžiaga - Alavo metalo Dydis:Apie 8x12inch

Aukštos Kokybės, Ilgalaikis - Mes naudojame tik aukščiausios klasės medžiagų gamyba mūsų požymių.Pagaminti iš 100% rūdžių tvirtas aliuminio, ir liks gera, kaip naujas, net po daugelio metų vidaus arba lauko naudojimui.

Puikus Dydžio - Mes kruopščiai suprojektuoti šis ženklas, atsižvelgiant į tai, kas aspektas.Ši unikali dydis suteikia galimybę formuluotė išsiskirti ir būti lengvai suprantama, nesukuriant agresyvioje aplinkoje!

Taikoma Vieta - Naudoti šiuos ženklus, papuošti namai, barai, kavinės, restoranai, viešbučiai, kt.norėdami matyti savo high-end paragauti ir pridėti įdomus jūsų gyvenimas.Šie požymiai yra geriausias pasirinkimas draugai, šeimos nariai, mėgėjai, bet festivalis.

Lengva Pakabinti - saugiam tvarkymui, kraštai vieni alavo etiketėje turi būti valcavimo ir riesta. 4 skylės yra iš anksto išgręžtas kiekvieną ženklas, lengvas montavimas.Jūs galite saugiai pakabinti jį ant sienos jūsų vaikų â¡s kambarys, nesirūpindami apie jūsų vaikui, yra subraižytas.Taip pat galite leisti vaikui pamatyti turinį, tai ženklas, kai jis miega, kad jis gali įsivaizduoti, kad ji, kai jis svajoja, ir būti Saldus sapnai ar baisus sapnai, priklausomai nuo to, ką perkate.

Puiki Dovana - tikrai unikali dovana garantuota, kad atneš šypsena Patarimai: tikrosios spalvos gali skirtis, dėl ekrano nuostatos. (ypač su įvairių telefonų ekranai).

Žymos: gazolis, garažas.

  • Modelio Numeris: alavo ženklai
  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Stilius: Retro ir Nostalgiškų/Senus Baldus
  • Formos: Stačiakampis

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar