Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Pagrindinis Šepetys Šoninis Šepetys HEPA Filtras Dalys, Dulkių siurblių Priedai Roborock S7 T7S T7plus

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€31.22
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k307441

Suderinama dulkių siurblys: priedų pakeitimo suderinama su Roborock S7 T7S T7Plus robotas dulkių siurblys, ne kitų Roborock modeliai.Prašome patvirtinkite, prieš užsakant.

Galingas pareigos: HEPA filtras yra puikus non-stick rezultatus, kad gali veiksmingai sumažinti dulkių sukibimą ir yra kaip naujas, po plovimo.Daugkartinio naudojimo mikrofibros mop šluostės veiksmingai pašalinti užsispyręs dėmes ir saugo grindys švarios ir blizga.Naudoti valymo įrankis su peilio nustatyti painiojimąsi plaukų ir augintinio plaukų.

Lengva išvalyti ir pakeisti: priedai roborock s7 yra tas pats, kaip dalių, todėl gali būti lengvai pakeičiamas be įrankių.Dėl didelio atstumo tarp šoniniai šepečiai, šoninius šepetėlius gali būti sulenkta arba banguotas diegimo metu.Tiesiog įdėkite šepetėliu 75°C šilto vandens, ir jis minkština ir yra paruoštas vėl naudoti.

Šiltas patarimai: Norėdami išlaikyti geriausius rezultatus iš savo namų robotas dulkių siurblys, rekomenduojama pakeisti rinkinys kas 3-6 mėnesius.Priklausomai nuo naudojimo dažnumo, jis gali būti pakeistas per trumpesnį ar ilgesnį laiką.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

2 x geležinkelių šepetys

4 x baltos pentagono šoniniai šepetėliai

4 x filtras

4 x valymo servetėlės

1 x Atsuktuvas

2 x valymo šepetėlis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Gerbiamas kliente, jei norite pirkti dideliais kiekiais, kreipkitės į mus, pasiūlysime kitą lengvatinę kainą.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar