Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Keychain Nešiojamas Įkroviklis Suderinamas su "Android" 1500mAh Patvarus Key Chain Telefono Įkroviklio Tipas-C, Mini Galios Pagalbos Įkroviklis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€12.39 €5.82
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k304590

[Pagalbos Įkroviklis] Mūsų keychain nešiojamas įkroviklis yra įmontuota 1500 mah baterija, kuri gali būti naudojamas kaip avarinis energijos banko.Jis yra mažas dydis ir lengvai pakabinti ant jūsų raktų žiedas.

[Lengva Įkrauti] Mūsų "keychain" kroviklis yra belaidžio ir ji nereikalauja papildomų kabelių įkrauti "Android".Vidinės uosto yra lengva įkrauti savo telefoną bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

[Dėmesio] Prieš įkraunant telefoną, išimkite atveju ir nuimkite įkroviklį.Jei imamas dėvint telefono dėklas, ji yra lengvai atpalaiduokite, kurie gali sukelti prastos kreipkitės ir jokio mokesčio.

[Saugaus Įkrovimo] Mūsų keychain įkroviklis efektyviai ir saugiai įkrauti savo telefoną.Tai gali padėti išvengti per didelė įkrova, per didelio iškrovimo, trumpojo jungimo ir perkrovos.Kai mokesčių, LED indikatorius mirksi raudonai ir automatiškai įsijungia mėlyna po apmokestinimo.Ji gali įkrauti iki galo bent vieną kartą.

[Garantinį] Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mūsų aptarnavimo komanda suteiks jums profesionalų ir tinkamos kokybės paslaugas.

Produkto Pavadinimas: Keychain Nešiojamas Įkroviklis

Medžiaga: ABS+PC

Dydis: 7 x 4cm

Baterijos Talpa: 1500mAh

Mobiliojo Telefono Sąsaja: Tipas-C

Spalva (Nebūtina): Juoda, Rožinė

Pastabos:

1.Produktas yra daugkartinio naudojimo.

2.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

3.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

1 Rinkinys Keychain Nešiojamų Kroviklis (Įeina USB Kabelis ir Instrukcija)

Mažos Galios Bankas ,Mini Įkroviklis

  • Sertifikavimo: ce
  • Prekės Pavadinimas: everso
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar