Nuotrauka 0

Victron MultiPlus-II 48/10000/140-100

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€12 863.92
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k30025

PRAŠOME SUSISIEKTI SU MUMIS PRIEŠ PIRKTI PIRKTI 3 PRODUKTUS IR GAUTI 1 NEMOKAMAI

Victron MultiPlus-II 48/10000/140-100 – 230V Keitiklis/Įkroviklio

Keitiklis/Kroviklis MultiPlus-II

Sujungia funkcijų MultiPlus ir MultiGrid.Jis turi visas funkcijas MultiPlus, plius išorinis srovės transformatoriaus galimybę įgyvendinti PowerControl ir PowerAssist ir optimizuoti savarankiškai vartoti su išorės srovės jutikliai (maks. 100A).Taip pat ji turi visas funkcijas MultiGrid su built-in anti-islanding ir vis ilgas sąrašas šalių patvirtinimai.

Pastaba: už trumpą laikotarpį ši prekė buvo vadinamas MultiGrid-II .

Galios Kontrolė ir Galia Padėti Stiprinti gebėjimus tinklelio arba generatorius

Į MultiPlus-II bus išvengta perkrovos ribotos SROVĖS šaltinio, tokių kaip generatorius arba kranto galia ryšys.Pirma, baterijos įkrovimo bus automatiškai sumažėja, kai kitaip perkrovos galėtų įvykti.Antrąjį lygį bus padidinti išėjimo generatorius arba nuo kranto tiekimo su jėga paimti iš baterijos.

Maksimali tinklo arba generatoriaus srovė gali būti nustatyti.Į MultiPlus-II bus tada atsižvelgti ir į kitas AC krovinius ir naudoti, kas yra papildomai baterijos įkrovimas, tokiu būdu užkertant kelią generatorius arba tinklelis nuo perkrovos (PowerControl funkcija).

PowerAssist laikosi principo PowerControl, kad papildomos dimensijos.Kai didžiausioji galia " yra taip dažnai reikalaujama tik ribotą laikotarpį, MultiPlus-II bus atlyginti nepakanka, generatorius, kranto arba tinklo galia su galios nuo akumuliatoriaus.Kai apkrova sumažėja, atsarginių galia yra naudojamas įkrauti akumuliatorių.

ESS (Energijos Saugojimas Sistema) funkcija

Į MultiPlus-II yra svarbiausias komponentas, Victron ESS sistema, teikianti galimybę lanksčiai derinti su MPPT Saulės Įkroviklius ar Grid tie PV Inverterių.Tai daugiafunkcinis keitiklis/kroviklis su visomis funkcijomis, iš MultiPlus, plius išorinis srovės jutiklio funkciją, kuri išplečia PowerControl ir PowerAssist funkcija 50A atsaką. 100A.Į MultiPlus-II idealiai tinka profesionaliems jūrų, buriavimas, transporto priemonių ir sausumos off-grid programas.Ji taip pat turi built-in anti-islanding funkcionalumą, ir vis ilgas sąrašas šalies patvirtinimus ESS programą.Kelios sistemos konfigūracija yra įmanoma.

Nepertraukiamo maitinimo (UPS funkcija)

Kilus tinklo gedimas, arba kai kranto arba generatoriaus galia yra atjungtas, keitiklio viduje, Multi automatiškai įsijungia ir perima tiekimo į prijungtą apkrovą.Tai vyksta taip greitai (mažiau nei 20 milisekundžių), kad kompiuteriai ir kitos elektroninės įrangos toliau veiks be trikdžių.Į MultiPlus-II " gali būti naudojamas išjungti tinklelį, taip pat tinklo prijungto PV ir kitų alternatyvių energijos sistemas.Jis yra suderinamas su abiem saulės įkroviklis, duomenų valdytojai ir grid tie keitikliai.

Dvi AC Išėjimai

Pagrindinė produkcija yra ne pertrauka funkcionalumą.Į MultiPlus-II perima tiekimo į prijungtą apkrovos atveju tinklo gedimo arba kai shore/generatoriaus galia yra atjungtas.Tai vyksta taip greitai (mažiau nei 20 milisekundžių), kad kompiuteriai ir kitos elektroninės įrangos toliau veiks be trikdžių.Antra galia yra gyvi tik tada, kai KINTAMOSIOS srovės yra apie įvesties MultiPlus-II.Kroviniai, kad neturėtų įvykdymo baterija, kaip vandens šildytuvas, pavyzdžiui, gali būti prijungta prie šios produkcijos.

Praktiškai neribota galia dėka lygiagrečiai ir trijų fazių veikimą (nėra už 8k ir 10k modeliai)

Iki 6 Multis gali veikti vienu metu pasiekti didesnio galingumo.Šešių 48/5000/70 vienetų, pavyzdžiui, suteiks 25 kW / 30 kw galios išėjimo galia su 420 Amperų baterijos talpa.Be to, lygiagrečiai ryšys, trys to paties modelio vienetus gali būti konfigūruojamas, trijų fazių galia.Bet tai dar ne viskas: iki 6 komplektai, trys vienetai gali būti lygiagrečiai prijungtas 75 kW / 90 kw galios keitiklio ir daugiau nei 1200 Amperų baterijos talpa.

On-site sistemos konfigūravimas, stebėsenos ir kontrolės

Parametrai gali būti keičiami per kelias minutes su VEConfigure programinę įrangą (kompiuterį ar nešiojamą kompiuterį ir MK3-USB sąsaja reikalinga).Keletas stebėjimo ir kontrolės funkcijų: , , , , , nešiojamas kompiuteris, kompiuteris, Bluetooth (pasirinktinai ), , .

Nuotolinis konfigūravimas ir stebėsenos

Stebėti ir kontroliuoti savo Kelių ir sistema arba sistemos " vietoje (LAN) arba nuotoliniu būdu per internetą iš bet kurios pasaulio vietos, naudojant nemokamą VRM app ir nemokamai "VRM portal" tinklalapyje.Prieiga gali būti nuo telefono, planšetinio kompiuterio ar nešiojamojo KOMPIUTERIO kelių operacinių sistemų.

Įdiegti ar kitų GX produkto prisijungti prie interneto.Veiklos duomenys gali būti saugomi ir rodomi mūsų VRM (Victron Nuotolinio Valdymo) interneto svetainė, nemokama.Kai prijungtas prie interneto, sistemos, galima pasiekti nuotoliniu būdu, ir parametrai gali būti keičiami.

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar