Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Kišeninis Nešiojamas Įkraunamas Makaronų Tešlos Gaminiai Mašina 1-2 Asmeniui Su 5 Pelėsis Virtuvės Įrankis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€93.44 €65.41
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k298548

Auto makaronų priėmimo,ši mašina supaprastina darbą priėmimo makaronai namuose, lengviau nei ranka!Puikiai tinka įvairių rūšių makaronai, kaip jums patinka.

5 makaronai formų Penkių rūšių makaronų formų, kurios gali padaryti smulkūs makaronai, storio makaronai,pusės makaronai,valdybos makaronai ir pločio makaronais, patenkinti savo skirtingų gamybos poreikius.

Tinkamai talpa 200 gramų sumaišytos tešlos gali būti įdiegti vienu metu, ir tai yra tik teisę už 1-2 žmonės valgo nesusidarys atliekų.

Mažas ir lengvas, kompaktiškas ir lengvas dizainas yra labai patogi laikyti rankoje, bus ne sukelti spaudimą ranka.

Įkraunama baterija, didelės talpos baterija, gali būti naudojama 60 kartų, kai visiškai įkrautas, su ilgu baterijos gyvavimo laiką ir stiprus stumia valdžią.

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga: Plastikas+nerūdijančio plieno

Pakuotės Turinys:

1 x Makaronai Maker

5 x Formos

1 x usb kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Klaipedossokiuakademija.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Klaipedossokiuakademija.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar