Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Šiukšlių Konteinerį Šiukšlių, Šiukšlių Konteineris Nešiojamas Sandarus Automobilių Sumetami Į Šiukšlių Konteinerį Organizatorius Konteinerių Namų Stalai, Kavos Staliukai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€4.27 €3.42
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k292017

Jei norite, kad jūsų automobilis švarus, automobilių šiukšlių dėžę, yra idealus sprendimas.Su savo mažo dydžio ir viršelio dizainas, kuris gali turėti skysčio ir net vaisių žieveles, ji neužims daug ką.Kaip darbalaukio šiukšliadėžės, taip pat funkcionalus.Tai paprasta išlaikyti savo darbo vietos ir automobilių švarus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Mini Automobilių Šiukšliadėžės

Medžiagos: PP, ABS

Svoris: 105g

Dydis: apie 8,5*16.3 CM (3.34*6.41 colių)

Priminimas: Produkto dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu, ir ėmėsi, prašome, atleisk man, šiek tiek nukrypimas

Pakavimo Sąrašas:

Mini Automobilių Šiukšliadėžės *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Išsaugoti Savo Erdvę: Dėka savo unikalaus tilptų į taurės lizdus, mūsų mini šiukšliadėžės saugo vertingą erdvę ir yra lengvai imtis ir su nuline drebulys.Laikykite savo automobilį, tvarkinga ir organizuota be vargo!

2.Praktinių Touch Valdymas: Šis mažas automobilis, šiukšliadėžės turi dangtis, kuris atsidaro paspaudus mygtuką.Po dangteliu yra uždaryti, šiukšliadėžės tai kvapas yra pateikta ir nėra išplito, todėl oro automobilio viduje nėra paveikta.

3.Lengvas Naudojimas: Mūsų Mini Automobilių Šiukšliadėžės buvo skirtas saugiai laikyti skysčių, be jokių vandens nutekėjimo.Su vientisai suformuota institucija užtikrina, greitai ir be jokio vargo valyti, todėl jis puikiai tinka laikyti ir realizuoti skystas atliekas.

4.Kelių Tikslų: Saugoti savo erdvę valyti su šiuo mini automobilių šiukšliadėžės!Jo elegantiškas dizainas tinka daugeliui aplinka, o tai puikiai tinka kompiuterius, kavos staliukai ir kt.Gauti organizuotas, ir su šį multi-purpose sprendimas, jūs nenorite gyventi be jos!

5.Didelės Talpos Kambarys: Mūsų Mini Automobilių Šiukšliadėžės yra erdvus anga, kuri leidžia jums atsikratyti šiukšlių ir be jokio vargo.Su didele sandėliavimo patalpa, kuri talpina vaisių žieveles, popieriniai rankšluosčiai ir daugiau, tai puikiai tinka jūsų automobiliui.

  • Tipas: Sandėliavimo Kibiras
  • Formos: Round
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: PP
  • Stilius: Be Dangčio

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar