Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

4PCS Hepa Filtrai Pakeisti iRobot Roomba Combo J7+ Robotų Dulkių siurblys Priedai Plaunamus Filtrus

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€7.69 €4.70
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k291857

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

[Suderinamumo]Dulkių siurblių atsarginės dalys, PUIKIAI Suderinamas su iRobot Roomba Combo J7+.Šis nustatymas veikia kaip didelis, kaip tie, tiksliau tinka ir paprasta įdiegti.

[Efektyvi Filtravimo] --- HEPA filtras yra pagamintas aukščiausios kokybės medžiagų, galima surinkti ir gaudyklė 99% šunų ir kačių pleiskanos, dulkes, suodžius, žiedadulkes ir plaukų.

[Nėra Dulkių Nuotėkio] --- filtro popierius yra visiškai priklijuotas prie plastikinio rėmo, visiškai sandarus, išlaikant oro, ir dulkes, bus ne įvesti dulkių paieškos throughing filtras.

Patvarus Pv Pad atsarginės Dalys: Mūsų combo j7 +mopping pagalvėlės gali būti plaunamas ir daugkartinio naudojimo, funkcijų su stipria vandens absorbcija, aukštos temperatūros, jokio blukimo, nr. korp, lengvai džiovinimo.Maloniai rekomenduoju jums pakeisti vakuumo mop pakeitimo mygtukai reguliariai pagal jūsų valymo dažnumas ir aplinkybė, siekiant išlaikyti savo combo j7+ dulkių siurblys su optimalų našumą.

[HIGH PERFORMANCE]: Didelio efektyvumo filtras endoprotezų padėti dirželio 99.9% dulkių, purvinas, naminių gyvūnėlių plaukai, ir smulkios dalelės, kaip mažas, kaip 0.1 mikronų.Išlaikyti savo Robotas Dulkių, veikia ne piko efektyvumą, rekomenduojama valyti Reikmenys roomba filtro keitimu kas kelias savaites, ir pakeisti per du mėnesius.

dydis: 600 x 520MM

Medžiaga: plastikas

spalva: balta+juoda

Pakuotės Turinys:

4 x Filtrai

1 x Valymo Šepetėlis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar