Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Atsarginių Dalių Rinkinys, Skirtas " Roomba I7+ I3+ I6+ I8+Plius E5 E6 E7 Dulkių Siurblys

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€66.42 €29.89
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k287640

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

PUIKUS SUDERINAMUMAS:atsarginių dalių rinkinys yra suderinama su Roomba i7(7150) i7+(7550)/i7 i3+(3550) i3(3150) i6+(6550) plus dulkių siurblys,įskaitant viską, kad jums reikia atlikti reguliariai prižiūrėti jūsų Roomba i Serijos Robotas.

Dual Multi-Surface Guminiai Šepečiai yra Unikaliai suprojektuoti su gumos padai, apkabinti įvairių grindų paviršių, pašalinti viską iš mažų dulkių didelių nuolaužų.Unikalus lankstus gumos šepečiai apkabinti įvairių grindų paviršių, esančių glaudžius ryšius su medienos ir kilimai, padėti kruopščiai valyti jūsų grindis.Unikalus Dual Multi-Surface Šepečiai dirbti kartu, siekiant padėti gauti grindis kruopščiai išvalykite.

VERTINGĄ PAKETĄ Įeina 2 Rinkinys Multi-Surface Guminiai Šepečiai Ir 10 Didelio Efektyvumo HEPA Filtrai Ir 10 Krašto Valymo Šoniniai Šepečiai Ir 10 Purvo Šalinimo Krepšiai produktai yra pagaminti iš didelio stiprio ir aplinkai nekenksmingų medžiagų, siekiant užtikrinti optimalų našumą ir sveiką gyvenimo būdą.

LENGVA išvalyti IR PAKEISTI -Švari nusiplauti rankas šiltu vandeniu ir leiskite jam visiškai išdžiūti prieš pakartotinai juos.Reguliariai valyti pakaitinės dalys pagerinti įsiurbimo ir našumo ir prailgina gyvenimą savo robotas dulkių.Norėdami gauti geriausius rezultatus,Vakuuminis Dulkių Maišeliai ir filtrai turi būti keičiami kas 2 - 3 mėnesius.

Medžiaga: Plastikas

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

4 x Multi-Surface Guminiai Šepetėliai

10 x HEPA Filtrai

10 x Šoniniai Šepetėliai

10 x Purvo Šalinimo Krepšiai

1 x Įrankis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apmokėjimas : 1.Mokėjimas turi būti atliktas per 5 dienų nuo užsakymo. 2.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes

Vežimą: 1.Mes tiekiame Pasaulyje laivybos. (išskyrus keletą šalių ir APO/FPO). 2.Visi užsakymai bus tvarkomi pirmas kartas, kai mokėjimo patikrinimas praėjo. 3.Tikrasis pristatymo laikas gali skirtis , ypač per atostogų sezoną.

Atsiliepimų: 1.Prašome įsitikinkite, kad nėra jokių problemų su produktais. 2.Jei turite y nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis prieš užpildant rev iew.Mes jums priimtiną atsakymą.

3.Jei nėra jokių problemų, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar