Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

5VNT Šlapias Skuduras Už Irobot Braava Jet M6 Mopping Robotas Pakeitimo Skudurėliu Mop Pakeitimo Mop Medžiaga

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€17.19 €10.32
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k275281

5VNT Šlapias Skuduras Už Irobot Braava Jet M6 Mopping Robotas Pakeitimo Skudurėliu Mop Pakeitimo Mop Audiniu, galima Skalbti mopping pagalvėlės yra pagamintos iš aukštos kokybės wicking pluoštai, kurie veiksmingai valyti ir sugriauti lipni purvo ir virtuvės tepalai vietoje valymo režimas.Plaunamas sausas valymas pagalvėlės naudoti aukščiausios kokybės mikropluošto užfiksuoti purvo, dulkių ir augintinio plaukų.

Šios tvirtos universalios valymo šepečių keitimas pagalvėlės tinka labiausiai kietą grindų paviršių, tokių kaip marmuras, laminatas, ir plytelės.Jis nebraižo ar dėmių grindų paviršių.

Efektyviai skalbti mop pagalvėlės yra lengva įdiegti, daugkartinio naudojimo, patvarus ir skalbti, būgniniai sausas arba linijos sausas, puikiai tinka jūsų kasdieniam valymui jūsų namuose/namo/kambarys/virtuvė/biuro grindų valymo.

Norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, valymo reikmenys, turėtų būti keičiami kas 2-3 mėnesius pagal vartojimo dažnumą.

Valymo priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti savo geriausią.

Produkto kategorija: Mopping medžiaga

Suderinami modeliai: Suderinama su Irobot Braava Jet M6

pareigos: valymo

Medžiaga: pluošto

spalva: pilka

Pakuotės Turinys:

5 x Mop Medžiaga

/

10 x Mop Medžiaga

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar