Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Atsparus vandeniui ir Daugiaspalvis LED Apšvietimas/Juostelės Barjero Vartai/Car Parking System

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€787.96 €724.91
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k27395

Jei reikia man atsakyti į jums dabar tu gali pridėti savo Whats.app+8619310093020 Ačiū jums dar kartą!Palinkėti jums laimingą gyvenimą! Atsparus vandeniui ir Daugiaspalvis LED Apšvietimas/Juostelės Barjero Vartai/Car Parking Sistema, DC & AC Brushless Bumas Barjeras Produkto Aprašymas Duomenys Mūsų raudonos ir žalios spalvos LED juostelės apšviesti uždarymo krašto Bumas barjeras strėlės ant abiejų pusių.Jie saugiai įrengti po boom ' s putų krašto apsaugos ir gerokai padidinti matomumą barjeras, bumas.Net ir esant prastoms oro sąlygoms arba naktį, kliūtis bumas gali būti atpažintas iš tolo su šių žiburių.Uždarytoje padėtyje, kliūtis bumas rodo raudonai šviesai.Per atidarymo ir uždarymo procesą, LED juostelėmis flash raudona.Kai kliūtis yra atvira, nuolat žalia šviesa dega.Už strėlių iki 12 pėdų ilgio.Specifikacija Spalva Raudona/Žalia Max Strėlės Ilgis 12 " Įtampos: DC24V Taikoma bumas barjeras, Pakavimo ir Pristatymo Standartinis paketas, neutralioje pakuotėje, arba individualų paketą savo pasirinkimą. 1. Vyniojimo bollard kūną su plėvele, siekiant apsaugoti jos paviršiaus. 2. Likvidavimo burbulas krepšys turo bumas kliūtis išvengti yra striked vežimo metu. 3. M. sluoksnis PE lapo paviršiuje bumas barjerą. 4. Pradėti bumas kliūtis ir visų reikmenų, popieriaus, kartono dėžutėje.Įmonės Informacija Shenzhen Elefine Technology Co., Ltd.buvo įkurta 2010 m., mūsų įmonė gamina bumas kliūčių, turniketai, parkavimo sistemos, veido atpažinimo terminalų, automobilių stovėjimo aikštelė, centrinis užraktas, stulpeliai, šviesą atspindinčios liemenės, kameros ir saulės kelio šviesos.Dabar mūsų gamykloje apima plotas 3000 kvadratinių metrų ir šiuo metu dirba daugiau nei 100 žmonių, įskaitant 20 vyresniojo ir vidutinio lygio inžinieriai ir technikai.Mes turime 7 gamybos linijas ir prekės yra eksportuojančių visame pasaulyje ir turi gerą reputaciją.Shenzhen Elefine intelligent Technology Co., Ltd.sukūrė į rinkinį, gamybos, valdymo, mokslinių tyrimų ir paslaugų vienoje grupėje klavišą įmonėms, visada laikytis "orientuotas į žmones, novatoriško" verslo filosofija, užsiimti mokslo ir technologijų pažangą.

Mūsų įmonės vizija yra sukelti saugumo kontrolė pramonės kaitos ir plėtros ir pasaulines e-komercijos įmonė.

Komandos

Klientai

Paroda DUK DUK 1. Kas yra stiprumas, jūsų įmonės šiame sektoriuje?

Mes esame top 10 gamintojas saugos produktų kontrolės srityje, Kinijoje, daugiau nei 100 darbuotojų ir daugiau nei 20 R & D

technikai ir inžinieriai, norėdami užtikrinti, kad mūsų produktų galėtų gerai dirbti įvairiose aplinkos.Mūsų Elefine patyręs užjūrio verslo komanda padės jums susidoroti su bet kokios neatidėliotinos prieš, per ir po pardavimo.Prekės Elefine yra labai pripažintas visame pasaulyje.

2. Kas yra jūsų kainodaros strategija?

Užjūrio rinkose, mes galime pasiūlyti konkurencingas kainas remti tvirtą platintojas kiekvienoje srityje, ir palaipsniui sukurti

užsienio aptarnavimo agentūra, gera proga, kai ilgalaikio bendradarbiavimo partneriai bendradarbiaus su mumis pasirašyti metinę bendradarbiavimo sutartį (įskaitant vykdymo kaina).

3. Kaip apie Kokybės Kontrolę?

IOS9002 gali padėti mums suprasti, gamyklos valdymo ir mūsų ERP sistema gali mums padėti kontroliuoti išlaidas pirkimų nuorodos efektyviai, todėl mes galime pateikti konkurencingą kainą.Naujas bandymas sistema galėtų padaryti nepertraukiamą nuovargio bandymus, siekiant užtikrinti, naudojant savo gyvenimą.Prieš išsiuntimą patikrinimo ir trečiųjų šalių priežiūros, yra ir sveiki.

4. Kaip apie kai kurių specialios konstrukcijos?

Tai mūsų privalumas kurti naujų kryžmės vartus arba bumas barjeras pagal savo realią situaciją, kad skirtingo dydžio,

programinė įranga ir savybės.Vaizdo ryšio metu galima naudotis dizainas ir bendrauti kartą per šią procedūrą.

5. Ar turite agentūros aptarnavimo po pardavimo?

Bet klausimas apie pristatymą ir diegimą, galite rasti mūsų pardavimo ir inžinieriai bet kuriuo metu.Mūsų inžinieriai ir technikai bus pasiūlyti instrukcijų vaizdo įrašus padėti ir, jei susiduria su visų techninių klausimų, kviečiame susisiekti su mumis daryti, interneto vaizdo skambučių ar nuotolinio valdymo ją išspręsti.

6. Kas kartą, ar reikia siuntimo?

Paprastai, 3-7 darbo dienų gamybos laikas mėginius, kad gavus apmokėjimą už bendrus užsakymus, birių užsakymo, ji priklauso nuo užsakymo kiekio, mes galime kalbėti apie tai, prieš galutinį mokėjimą.

7. Kaip apie mokėjimo metodą?

Standartiniai produktai: 30% indėlių, 70% likutis, prieš vežimą.

Individualų produktų: 50% indėlių, 50% likutis, prieš vežimą.

Sutarties suma daugiau kaip USD15000: 50% indėlių, 50% likutis, prieš vežimą.

T/T", " PayPal, Kreditinės kortelės (per Alibaba Prekybos Užtikrinimo tvarka) palaikomi.

8. Kaip pateikti?

Galime pristatyti oru ar jūra, esate siūlau pasirinkti pristatymo jūra, siekiant sumažinti išlaidas, kad per 10 rinkinių.Pusiau Automatinis PET Butelių Pūtimo Mašina Butelių gaminimo Mašina Butelis Frezavimo Mašina PET Butelių gaminimo Mašina tinka gaminti PET plastikinių pakuočių ir butelių įvairių formų.

  • Lempa Kūno Medžiaga: Silikono klijais
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Produkto pavadinimas: LED juostelė strėlės barjeras rankos
  • LED tipas: RGB5050 60/m, 10mm pločio
  • Garantija: 1 Metai
  • darbinė temperatūra: Nuo -20℃ - 50℃
  • Lempos Galia: 2.88-17.28 W
  • Šviesos Šaltinis: LED
  • CRI Ra>): 80
  • Įėjimo Įtampa(V): 12V
  • Prekės Pavadinimas: Elefine
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys
  • Lempos Šviesos Srautas(lm): 720-960
  • Kilmės Vieta: Kinija, Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar