Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Už Xiaomi Mijia Savarankiškai Valymo Robotas 2 C 101 Roller Pagrindinėje Pusėje Šepetys Hepa Filtras Mop Šluostės Atsarginės Dalys

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€13.71
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k271059

Visiškai naujas, aukštos kokybės medžiagos, gerai paruošta, patvarus ir gerai suderinamas su įranga.

Švarus priedai išlaikyti savo namų robotas atlikti savo geriausią.Kasdienę priežiūrą, priedų kiekis yra lengva išmontuoti ir pakeisti.Tuo pačiu metu sumažinti infiltracija dulkių, žiedadulkių ir kitų alergenų į orą, kuriuo kvėpuojate.

Norint pasiekti geriausią valymo ir filtravimo efektą, valymo reikmenys, turėtų būti keičiami kas 2-3 mėnesius pagal vartojimo dažnumą.

Funkcija valymo robotas ekrano filtras yra filtras, dulkių, purvo ir kitų nešvarumų įkvėpti valymo robotas, siekiant išlaikyti švara ir normalų robotas.Filtro ekranas taip pat gali užkirsti kelią dulkių ir purvo patekimo į roboto variklį ir kitus komponentus, ir Taip išplėsti gyvenimą robotas

Į pv nuo valymo robotas paprastai naudojamas sunaikinti žemę pašalinti dėmes ir ženklai.Mop gali sugeria dėmes ir šiukšles, todėl žemės švaresnis ir taip daugiau kruopščiai išvalyti.

Medžiaga: plastikas

spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1 x pagrindinis šepetys

4 x šoninis šepetys

4 x filtras

2 x mop medžiaga

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar