Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Šalmai Garsiakalbiai Su Mic Motorinių Šalmai Rankų Įranga Atspari Vandeniui Lauko Laisvų Rankų Įranga 5.0 Automobilių Sporto Ausinių Garsiakalbiai Rankas-Nemokama Muzika

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€464.00 €232.00
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k269979

Produkto Aprašymas:

Motociklo ausinės su nauju vandeniui struktūros projektavimas, palaiko pažangios balso kontrolės funkcija iphone4 ir aukščiau, ir palaiko pažangios balso kontrolės funkcija, kurios yra patogus, greitas ir protingas.

Built-in), 3,7 V/450mA ličio baterija, gali išlaikyti 360h budėjimo laikas pilnai įkrauta, nepertraukiamo darbo laikas yra apie 20-30 valandų

Telefonui veikiant laukimo režimu, galite įjungti funkciją, kad mobiliųjų telefonų su vienu raktu, ir ši funkcija gali būti naudojama tiek ir "iOS".

Kai ji susiduria radijo stotis su garsu, jis bus automatiškai sustabdyti, paieška ir žaisti, ir kartoti operaciją perjungti radijo stočių nuolat.

Mikrofono neužima vietos, nešioja nėra prasmės, integruota triukšmą lustas gali veiksmingai nustatyti originalaus garso, radijo ir yra aiškesnis.

Savybės:

1. Belaidžio versija: V5.0

2. Dažnių diapazonas: 2.4026 GHz-2.480 GH

3. Perdavimo atstumas: 10M (perdavimo atstumas kinta dėl aplinkos veiksnių ir įvairių mobiliojo telefono belaidžio ryšio prietaisai)

4. Ličio baterija: 3.7 V/450mA

5. Įkrovimo laikas: 2-3 val.

6. Nepertraukiamo darbo laikas: apie 20-30 valandų

7. Belaidžio pavadinimas: V9

Produktų Sąrašas:

Priimančiosios *1

Garsiakalbių komplektas *1

Strypas Mikrofonas*1

Slaptas mikrofonas*1

Mikrofonas pratęsimo kabelis*1

Įkrovimo kabelis*1

Metalo ausinės įrašą*1

Instrukcija*1

Magija Lipdukas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Neperšlampama Dizainas: atsparus vandeniui dizainas šalmai rankų įranga jau įdiegta pažangi balso kontrolės funkcija, palaiko 's pažangi balso atpažinimo funkciją ir gali būti naudojamas taip pat lietingą orą, kuris yra patogus, greitas ir protingas.

2.Ilgai Žaisti: Built-in), 3,7 V/450mA įkraunama ličio-jonų baterija, ilgo laukimo ir darbo laiko.Jis palaiko muziką ilgą laiką ir nuolat ragina, ir laukimo laikas taip pat yra labai ilgas.Įkrovimo laikas 2 valandos.

3.Balso Asistentas: telefonui veikiant laukimo būsenos, galite įjungti funkciją, kad mobiliųjų telefonų su viena pagrindinių per šalmai rankų įranga.Ši funkcija gali būti naudojama tiek ir "iOS".

4.FM Radijo Funkcija: Ne tik funkcija, žaisti mobiliojo telefono muzikos, bet šis belaidis šalmai, ausinės, taip pat turi FM radijo funkciją, jis bus automatiškai ieškoti ir žaisti.

5.Triukšmo Panaikinimo: Šis šalmai, motociklų belaidė laisvų rankų įranga patobulintą triukšmo slopinimo technologiją ir ji veikia puikiai, greitis iki 120km/h.

  • Didžiausias Garsiakalbiai: >6
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Maksimalus Ryšio Atstumas: >1000m
  • Elemento Tipas: Šalmas Laisvų Rankų Įranga
  • Kištuko Tipas: ES Plug
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Specialios funkcijos: Triukšmo Mažinimas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar