Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Himalajų Druskos Kūno Šveitimas Druska Rausvos spalvos, Kūno Fizinis Exfoliator Drėkina Odą, Giliai Valanti Randus Druskos Šveitiklis 240g Natūralus Šveitiklis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€126.89 €63.44
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k26535

Himalajų Druskos Kūno Šveitimas yra galingas druska, sumaišyti harmoningai su natūralių aliejų padėti detoksikuoti savo kūną ir palikti jūsų oda graži, švelni ir švytinti.Šis šveitiklis giliai valo ir atjaunina nuobodu, pavargusiai odai.Po to, naudojant jį, taikyti savo mėgstamą drėkintuvai, siekiant geriausių rezultatų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Šveitimas

Dydis: 7*8*8cm

Produktų Sąrašas:

Himalajų Šveitimas *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugus Ingredientai: Šis šveitiklis yra natūralių druska iš Himalajų, kuris yra pilnas mineralų, kurie maitina odą ir padidinti jos elastingumą.Ji švelniai exfoliates jūsų oda tampa švelni ir minkšta.

2.Padidinti Odos Spinduliavimas: Šis Himalajų šveitiklis yra pagamintas lenkijos ir drėkina jūsų odą, palieka ją glotnus, minkštas ir švelnus.Tai yra skatinti mineralinių šveitimas, kurie gali padidinti jūsų odos pasiūlymą.

3.Šilkinis odos: Mūsų Himalajų šveitimas yra sumaišyti su natūraliais aliejais, kurie turi saldų kvapą, kuris švelniai tirpsta ant jūsų odos.Galingas druska švelniai valo negyvas odos ląsteles, palikdamos odą sklandžiai ir atnaujinti.

4.Efektyvus Naudojimas: Šis Himalajų šveitimas yra veiksmingas naudoti kaip dalis jūsų dienos grožio rutina.Tiesiog taikyti ir masažas jį viso kūno dušo išvalyti priemaišas, tada nuplaukite šiltu vandeniu ir naudoti savo mėgstamą drėkintuvai,.

5.Platus Naudojimas: Šis Himalajų šveitiklis pašalina purvą ir nešvarumus nuo jūsų odos, todėl minkštas ir aiškiai.Ji yra suderinama su visų tipų odai, ypač tinka jautrios ir sausos odos.Ji valo ir maitina jūsų odą.

  • NET WT: 240g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Elemento Tipas: Šveitiklis & Organizmo Valymo
  • Modelio Numeris: Himalajų Šveitimas

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar