Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

1 Pora Universalus Motociklas Saddlebag Modelio Pusėje PU Odos Bagažo Saddlebag Didelės Talpos Dual Lokomotyvų Saugojimo Priemonė, Dėklas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€457.33 €228.67
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k256673

Kulka Taškų:

1、Klasikinis Stilius: Klasikinis dizaino stilius, daugiausia dėmesio skiriant pakeitimo.Tai tikrai geriausias kompanionas keliaujant.

2、Grynasis Vidinis Maišelis: Ateina su vidiniu net krepšys, lengvai suklasifikuoti elementus.Prekės yra anti-susidūrimo, anti-drop ir ne taip lengva nutraukti.

3、Aukštos kokybės Medžiagos: Pasirinkti kietas, kietas, standus ir subalansuotų medžiagų, puikios mechaninės savybės, kurios yra lašas atspari, atsparus vandeniui, susidūrimo-atsparūs ir aukštos temperatūros vandeniui.

4、Griežtai Apdorojimas: Griežtas ir sudėtingas gamybos procesas.Jums nereikia nerimauti, jokių problemų naudojant.

5、Mokslo Dizainas: mokslo ir protingas dizainas, todėl jis tinka labiausiai motociklai.Jums tik reikia eiti atgal ir įdiegti ją, tada jūs galite naudoti ją.

Specifikacija:

Pavadinimas: Motociklas Elektrinis Motoroleris, Modifikuotas Balno Privalo Krepšys

Medžiaga: PVC

Spalva: Juoda

Dydis: apie 31*11*26 cm/12.20*4.33*10.24 į

Pakavimo Sąrašas:

Motociklo Pusėje Krepšys*2

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Puikios Kokybės】Balno Krepšiai Motociklams yra pagamintas iš kietos, kietos, standžios etapo subalansuota medžiaga su puikios mechaninės savybės, anti-rudenį, atsparus vandeniui, anti-susidūrimo ir aukštos temperatūros varža

2.【Grynasis vidinis Maišelis Dizainas】Motociklo Įrankinės, yra ne tik įrengtos vidinės net maišą, bet taip pat klasifikacija elementai yra labai paprasta ir lengvai, kurie gali padaryti jūsų daiktus anti-susidūrimo, anti-rudenį ir nėra lengva pertrauka

3.【Plati Erdvė】Vandeniui Motociklo Įrankinės, gali laikyti kai reguliarių dalykų, tokių kaip mobilieji galia, lietpalčiai, maisto prekės, įrankiai ar kitos dienos poreikius ir t. t., tai labai praktiška.

4.【Kelias Programas】Motociklo Pusėje Krepšys turi labai įvairias programas, ne tik tinka daugumai motociklų, bet taip pat priima mokslo ir protingas dizainas, kuris gali būti praktiški, su paprasta montuoti, labai praktiška

5.【Patogus Įdiegti】, Nes įrengimo Dual Sporto Motociklų Krepšiai yra labai paprasta, ji gali būti įdiegta tik paprastus veiksmus, todėl yra labai praktiška.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Balno Krepšiai

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar