Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Geigerio Skaitiklis, Radiacijos Detektoriai, rentgeno Beta, Gama Spinduliuotės Testeris

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€279.38
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k221932

Geigerio Skaitiklis, Radiacijos Detektoriai, rentgeno Beta, Gama Spinduliuotės Testeris Branduolinės Nuotekų PC Programinė įranga

Savybės:

Nešiojamų Dydis: Ši delninė branduolinės spinduliuotės detektorius yra nešiojamas dydžio ir lengvai atlikti, todėl jūs galite įdėti jį į savo maišelį ir jį pasiimti su jumis ir rankena jį naudoti.

0.96 colių TFT Ekranas: Šis radiacijos detektorius funkcijos 0.96 colių TFT spalvotas ekranas, po kelis sukabintų riedmenų ir ekranas, kuris leidžia jums skaityti nustatymo duomenys aiškiai ir lengvai, ir jūs galite gauti laiko rezultatus.

Radiacinės Aptikti: jutiklis yra naudojamas matuoti X, γ ir β spindulių radiacija, ji yra optimali matavimo mažų pokyčių jonizuojančiosios spinduliuotės lygius, ir turi didelį jautrumą dažniausiai naudojami radionuklidai.Aptikimo yra tikslesnis.

Lengva naudotis: prietaiso funkcijos 90mm G-M skaičiavimo vamzdelis, kuris turi aukštą lankstumo ir gali matuoti aplinkos fonas.Paramos matavimo momentinis dozės, kumuliacinės dozės ir AVG dozės..

Daugiafunkcinis Dizainas: signalo vertė gali būti nustatyta pagal vartotojų, ji skatins žadintuvo garsą, kai per ribos svyruoja, ir laiku signalizacija, užtikrinti saugos naudoti.Garsas, mirksinti šviesa, ir vibracija triguba žadintuvo funkcijas.

Ličio Baterija: Built-in 280mAh didelės talpos įkraunamas ličio baterijos, ekonomiškas ir paramos pakartotinai naudoti, ekonomiškas ir praktiškas.

Platus Programas: Šios spinduliuotės testeris gali būti plačiai naudojamas atominių elektrinių, spartintuvus, geležies ir plieno pramonė, chemijos pramonė, izotopų programos, radiologijos laboratorijos ir aplinkos stebėjimo branduolinių objektų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plastikas

Spalva: juoda, balta, Oranžinė (pasirinktinai)

Baterijos: 1 * 3.7 V, 280mAh ličio baterijos (komplekte)

Aptikimo spinduliai: X, γ, sunku ßrays

Ekranas: 0.96 colių TFT spalvotas ekranas

Matavimo ribos: 0.08-9999µSv/h

Darbinė aplinka: -10~50℃; ≤95%SANTYKINĖS drėgmės

Įkrovimo būdas: USB Tipo C

Prekės dydis: 100 * 40 * 25mm / 3.94 * 1.57 * 0.98 į

Pakuotės dydis: 110 * 50 * 35mm / 4.33 * 1.97 * 1.38 į

Pakuotės svoris: 220g / 7.76 unciją

Pakavimo Sąrašas:

1 * Spinduliuotės Detektorius

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar