Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilių Dažai Scratch Repair Pen Honda CRV 2022 2023 2021 Paliesti Juoda Balta Raudona Mėlyna Mėlyna Mėlyna Dažų Priežiūros Reikmenys

    (3) 5
(3 Atsiliepimai)

€124.00 €64.48
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k214829

Pastaba: spalvos touch-up pen, gali šiek tiek skirtis nuo originalios automobilių dažai, bet tai atrodys iš esmės tas pats per atstumą.

Automobilių Dažai Scratch Repair Pen Honda CRV 2022 2023 2021 Paliesti Dažų Priedai Juoda Balta Raudona Mėlyna Mėlyna Mėlyna

Scratch Repair Vaškas

Pašalinti visų rūšių smulkių įbrėžimų, efektyviai užpildyti negilų įbrėžimų ir nebus ardo automobilio dažų sluoksnį, Siekiama įbrėžimų ir patrinti juos daugiau ir daugiau, kol nulio dingo.pašalinti automobilio įbrėžimams dažų, Lapai Blizgesio Paviršiaus Įbrėžimams Šalinimo Darbus, išspręsti įbrėžimų ant automobilio, subraižytas priekinis stiklas, įbrėžimų, geležinkelio, automobilių šviesos įbrėžimų, automobilių lenkijos scratch remover.

Priemonių Naudojimas

Kai naudojamas vien touch-up rašiklis gali būti naudojama siekiant padengti vietoje dažų lupimasis išjungti, taip pat siekiant užkirsti kelią rūdžių ir nuslėpti automobilio dažų neišsiskiriantis vietose.

Naudoti švitriniu popieriumi su vandeniu, kad pašalintumėte dėmes nuo dažytų paviršių ir leisti jiems išdžiūti prieš touch-ups.Po drebulys touch-up pen, naudoti teptuku artimųjų touch-up skysčio šepetėliu ydingą poziciją.

Jei jis yra ne visiškai uždengti vieną operaciją, palaukti pirmojo sluoksnio dažai išdžius, o tada taikyti antrą sluoksnį, kol defektas yra visiškai uždengti ir laukti, kol dažai sausas defektas.

Lengvai, sklandžiai, su švitriniu popieriumi ir vandeniu.

Žymos: Automobilių Dažai Scratch Repair Pen.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Parkeris
image

Vartotojas

5
2023-09-18

“Aš turėjau pora įbrėžimų ant mano bamperio ir galėjo padengti jį. Tikrai Lengva taikyti, laimingas su pirkimu.”

image

Vartotojas

5
2023-09-06

“Idebtic Spalva”

image

Vartotojas

5
2023-09-18

“Aš turėjau gana matomas įbrėžimas ant šono veidrodis. Produktas yra paprasta naudoti, greitai džiūsta. "Scratch" yra nematomas ir dabar, tik pėdsakų yra šiek tiek tekstūros, kai jums atrodo iš arti.”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar