Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

USB-C RJ45Ethernet USB, C Lan Adapteris, Skirtas "MacBook Pro "" Samsung Galaxy S9/S8/9 pastabos C Tipo Tinklo plokštė Nešiojamas Didmeninės

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€8.23 €5.76
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k21401

Savybės:

1. Automatinis koregavimas: USB C išorinio tinklo kortelės, naudojamos mobiliojo ryšio telefonas/tabletę/digital tablet prijungti prie Eterneto, žaisti žaidimus Internete.Parama 10/100Mbps tinklo greičio automatinio reguliavimo.Low-latency tinklo patirties, daugiau stabilų ir sklandų prietaiso Interneto prieigą, tiesioginis prisijungimo prie tinklo kabelis, atsisveikinti nestabili WIFI, mažų ir nešiojamų, lengva naudoti ir patvarus.Paramos hot swap, paramos TCP/IP, NetBEUI, ipx/spx perdavimo protokolas.

2. Prisijungti prie planšetinio: Pagerinti interneto greitis, suprantu, low-latency office žaidimų interneto greitį, pagerinti darbo efektyvumą ir žaidimų patirtis.Kai keliauti ir apsistoti viešbutyje ar draugo namuose, pasiimkite su savimi, jūs galite naršyti Internete be wifi slaptažodį, tereikia prijungti Eterneto kabelį Patenkinti savo poreikius.

3. Multi-funkcija: Prisijungti prie Androidów, mobilieji telefonai, mobiliųjų žaidimų, tinklo vėlavimas yra arti 0, laimėjo kelis kartus yra ne svajonė, žaidimų mėgėjams " mėgstamiausia žaidimo partneris.Filmai, mokymo, vaizdo įrašai ir pan.pakrauti mobiliesiems telefonams galima atsisiųsti iki 100M, taupant savo brangų laiką , siekiant suteikti jums geriausią patirtį.

4. Tinklo stabilumą: scenoje didelio masto žaidimas, konkursai, mobilusis telefonas yra prijungtas prie Ethernet, konkurencijos tinklas yra stabili ir low-latency, ir konkurencija yra labiau pasitikintys ir geresnių rezultatų.Išsprendžia kai kurių poreikių, nešiojami kompiuteriai be tinklo prievadus ir prijungimas prie Ethernet.

5. Padėti sutaupyti: Žaisti žaidimus gyventi, žaisti žaidimus dėl mobiliųjų telefonų su Ethernet, tegul gerbėjai, atrodo, jaučiasi labai kietas, ir ji taip pat gali būti artefaktą padidinti galią.Staliniai kompiuteriai kompiuterio, tinklo kortelė yra pažeistas, jis gali būti naudojamas kaip "Ethernet" tinklo plokštė, pinigų taupymo aksesuaras senas stalinis kompiuterius.

Aprašymas:

Interneto kortelę, gali pagerinti interneto greitis, suprantu, low-latency office žaidimų interneto greitį, pagerinti darbo efektyvumą ir žaidimų patirtis.Kai keliauti ir apsistoti viešbutyje ar draugo namuose, pasiimkite su savimi, jūs galite naršyti Internete be wifi slaptažodį, tereikia prijungti Eterneto kabelį Patenkinti savo poreikius.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Pakuotės Dydis: 116*80*20mm

Prievado Tipas: RJ-45

Perdavimo sparta: 10/100Mbps

Magistralės Tipas: USB

Taikoma tinklo tipas: Ethernet

Pakuotė:

1pc *Tinklo plokštė

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Prievado tipas: RJ-45
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikoma Tinklo Tipas: Ethernet
  • Tipas: USB Adapteris
  • Magistralės Tipas: USB
  • Medžiaga: Abs
  • Pakuotės dydis: 116*80*20mm

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar