Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Barzda Pildymo Pen Rinkinys Kirpykla Pieštukas Su Šepetėliu Šukos Vyrų Vandens Įrodymas Vandeniui Antakių Formos Ūsais Optikos Salonas Taisymo Įrankis

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€73.66 €36.83
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k213846

Aprašymas:

Įveskite savo barzda spragas su šia paprasta naudoti pieštuką užpildas.Jis atsparus vandeniui, todėl jis nebus išsitepti prakaitu ar lietaus.Stora pen dangtelis saugo ją pasiruošę bet kuriuo metu.Tiesiog atkreipti palei savo barzda linijos ir maišyti su šepečiu ir šukomis.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: pen barzda

Dvi spalvos: juoda/tamsiai ruda (išorė spalva yra tokia pati, bet rašalas spalva barzda pen skiriasi)

Barzda pen rašalo neto masė: apie 7g

Produktų Sąrašas:

4-Patarimas Barzda Pen x 1

Barzda Teptuku x 1

Barzdos Formavimo Šukos x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Užpildyti Visą Barzda Forma: Su šiuo barzda pieštuku užpildas, galite užpildyti tuščias erdves, viršelio kampai, ir nustatyti savo barzda kontūro.Ji susilieja su jūsų natūralių plaukų spalvą ir suteikia jums sklandžiai ir atrodo natūraliai jūsų barzdos, antakiai ir ūsai.

2.Nuolat Dėvėti Visą Dieną: Tai barzda pen vyrams suteikia jums išsamų ir storas barzda, kuris trunka visą dieną.Ji yra atspari vandeniui formulė, kad nėra lengva nuplauti, sweatproof, ir atsparus vandeniui.Jis natūraliai susilieja su savo barzda plaukų ir odos tonas.Jis nebus išnyks, net jei jūs prakaito ar sušlapti.

3.4 Patarimas Vadovai: du-end barzda pen leidžia jums sukurti gamtos ir visą išvaizdą jūsų veido plaukų.Pabaigos turi 4 mikro-patarimas galvą, kad atkreipia plonas smūgių kopijuoti nekilnojamojo plaukų, o kitas galas turi didelę patarimas, kad užpildo mažas spragas ir suteikia apimties.

4.Patogus ir Universalus: Šis barzda užpildas yra patogus ir universalus įrankis, užpildyti savo barzda spragas, bet kada, bet kur.Jūs galite jį naudoti namuose, verslo kelionę, arba keliauja, ir pasirinkite iš 2 spalvų (juoda/tamsiai ruda), kad jos atitiktų jūsų plaukų tipui.Jis yra lengvas ir praktiškas atlikti.

5.Patogus Setup: Tai barzda-pildymo pen padeda nustatyti barzda formos.Jūs galite užpildyti nedaug vietovių ir kontūro kraštus savo barzdą su užpildu.Naudokite šepetį išlyginti spalvos ir sukurti natūralią išvaizdą.Nepamirškite uždaryti dangteliu sandariai po naudojimo.

  • Modelio Numeris: Barzda Pieštukų Rinkinys, Užpildas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vienetų skaičius: COMBO

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar