Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Atsparus Vandeniui Motociklo Įrankis Roll Maišelį Nešiojamųjų Variklinių Įrankinės Pusėje Įrankių Laikymo Maišelis Maišelis Lauko Kelionių Remonto Darbo Įrankių Krepšys

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€44.43 €22.21
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k206397

Aprašymas:

motociklo maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės 1200D vandeniui Oksfordo audinys medžiaga, dilimui, įbrėžimams atspari, vėjo ir lietaus-įrodymas, atsparus smūgiams ir ne lengvai deformuojasi, gali veiksmingai blokuoti lietaus vandeniui skverbtis, izoliuoti lietaus vandenį iš kontakto su vidaus objektai, ir užtikrinti vidaus sausumas ir lietaus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Motociklas įrankis saugojimo krepšys

spalva: raudona

Modelis: 11-MC-0130

Medžiaga: 1200D vandeniui Oxford medžiaga

Prieš atsiskleisti: 25.7*5*13.7 cm/10.11*1.96*5.39 į

Po išsiskleidimas: 51.5*25.7 cm/20.27*10.11 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Sandėliavimo rinkinys

4*Nuimamas tvirtinimo lipdukai

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pasirinkta Medžiaga: Motociklo Įrankių Krepšys yra pagamintas iš aukštos kokybės 1200D vandeniui Oksfordo audinys medžiaga, stipri ir patikima 1200D vandeniui Oksfordo audinio, dilimui ir įbrėžimams atsparus

2.Patenkinti Jūsų Poreikius Kelionės metu: Mūsų Multi-Funkcija Jojimo Maišelį galite laikyti tiek asmeninius daiktus, jums reikia per keliauja ir smulkaus remonto įrankiai, jums gali tekti taisyti savo motociklo.Jis gali patenkinti visus Jūsų poreikius kelionės metu.

3.Lengva Naudoti: Su fiksuota lipduko dizainas, Mūsų Įrankių Saugojimo Krepšys Motociklas yra lengva įdiegti ir ardyti, yra nereikalinga kitais įrankiais, labai patogu.

4.Išlaikyti Savo Priemonė Valyti: Motociklo Lauko Kabo Krepšys, lengviau atidaryti ir uždaryti, ir tai taip pat patogi vartotojams gauti elementus iš skirtingų kampų.

5.Dizainas trumpam & Ilgai Važiuoja: Su didelės talpos ir patvarių medžiagų, mūsų Motociklų Guard Barų Krepšys yra ne tik tinka trumpas važiuoja, bet taip pat yra puikus pasirinkimas ilgai važiuoja.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar