Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Elektros Kamuolius Žoliapjovės Intymi už Skustuvas Vyrams, Vandeniui Šlapias/Sausas Kiaušinių ir Bo Naujas Dropship

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€10.64 €7.87
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k203271

Savybės:

OOTDTY

Kūno Viliojimo Skustuvas: tik žoliapjovės, jums reikia sustabdyti vyriškas, tvarkingas ir švarus.Patenkinti savo skutimosi poreikius neprarandant grožio.Intymi skustuvai yra labiausiai mąstantis, praktiška ir elegantiška dovana sau ar savo artimuosius.

LED Šviesos nematymo Apšvietimas: kūno plaukai žoliapjovės ypatinga built-in LED šviesos padeda apdaila bunions lengvai mažai šviesos ir aiškiai matyti ploniausias plaukai, užtikrinant saugią ir kruopščiai skutimosi patirtį.plaunamas ir saugūs naudoti, be vonios ar dušo.

Skutimosi Sklandžiai: Ribojantis Šukos prisitaiko prie 3 pjovimo ilgiai (3 mm/6 mm/12mm) koreguoti savo skustis savo sėklides, kirkšnių srityje, krūtinės, pažastų ir daugiau minučių.Užtikrinti pasitikėjimą, kai apipjaustymas sėklidžių plaukų su Aštriu ir saugi keraminiai ašmenys.Tikslių detalių tvirtinimo galvutė pašalina perteklinį plaukus nuo galvos iki kojų, be subraižymo ar traukiant ant odos ar plaukų.

Efektyvumą ir Patogumą: sėklidžių skustuvas yra lengvas ir patogus rankoje.Kišenės dydis tinka šeimos, verslo ir asmeninių kelionės.Ateina su įkraunamas USB įkrovimo kabelis ir 60 minučių-built-in atsarginės jus visiškai įkrauta.Patenkinti savo plaukų pjovimo poreikius -bet kada, bet kur.

Protingas įkrovimas: lieknėjimo prietaisas ateina su USB įkrovikliu, kuris gali būti prijungtas prie visų įkrovikliai, USB prievadai, tokių kaip kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, ir elektra, bankai.Kai mygtukas yra raudona, prašome mokestis; mėlyna šviesa reiškia visiškai įkrauta; raudona ir mirksi-tai yra mažas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis: 14.5x4cm/5.70x1.57inch

Tipas: Standard/Standartinis+Flanelė Krepšys

Įtampa: 5V

Įkrovimo Būdas: USB Įkrovimas

Informacija: NiMH 600mA 1.2Vx2

Nominali Galia: 5W

Įkrovimas : Apie 120 minučių

Visiškai Įkrautas Naudoti : Apie 90 minučių

Komplektą Sudaro:

1x Elektros Intymi už Skustuvų Rinkinį

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: ce
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Plaukų Žoliapjovės

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar