Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

LED Fotonų Terapija Veido, Veido Kėlimo Įrenginys Lieknėjimo Vibracijos Massager Dvigubo Smakro V Veido Formos Skruosto Liftas Mašinos Diržas

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€42.69 €25.62
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k191198

Funkcija:

1.Masažas veido odai su DEŠIMTIMIS mikro srovės ir photorejuvenation pakelti ir stangrina veido kontūrus, sugriežtinti ir liftas veido odos visapusiškai, ir sukurti tobulą veido linijas.

2.Veiksmingai skatina kolageno gamybą, skatina kraujotaką, gerina odos elastingumą, pagerinti metabolizmą, pašalinti perteklių, veido riebalų, skiesti baudos linijos, ir duoti jums hidratuotas ir sklandžiai, šiek tiek Prieš veidą.

3.5 režimai, 15 įvairaus intensyvumo reguliavimas, patenkinti įvairių žmonių grupėms ir pagerinti įvairių veido problemas.

4.Įrengta impulso masažas pataisą, jums gali masažuoti visą kūną, pvz., nugaros, rankų, šlaunų, juosmens, pilvo, veršeliai, ir t.t., o retinimo veido.

5.180° sulankstomas žiedas dizainas leidžia lengvai laikyti ir nešiotis, todėl jūs galite rūpintis savo oda, keliaujant ar keliaujant.

6.Įrengtas, su nuotolinio valdymo pultu, juo galima pakeisti mašiną įjungti ir išjungti, nustatykite režimą ir jėgos, kurie yra lengviau ir greičiau veikti.

12 rūšių vibracijos masažo greitis, pastovios temperatūros karštas kompresas.

1-3 greičio plastiškumą režimas: tinka žmonėms, turintiems gana jautrios odelės.

4-5 greitis firming režimas: tinka žmonėms, turintiems vidutinio sunkumo jėga kramtomųjų raumenų, riebalų ir dvigubo smakro.

6-12-greičio lifto režimu: naudoti žmonės daugiau nei pusę metų konsoliduoti.

1.Raudonos šviesos terapija:

Tai pažangi veido kėlimo priemonė, gerina odos ląstelių veiklą, skatina medžiagų apykaitą ir kolageno sekreciją, pagreitina kraujo apytaką, pagerina odos elastingumą, atkuria odos ir atspari oksidacijai.

2.Oranžinės šviesos terapija:

kelią sausą odą, didina odos elastingumą ir nedelsiant odos senėjimo.

3.Žalios šviesos terapija:

šiurkšti oda, raukšlės, inkštirų ir spuogų sukelia nuovargį ir psichinę įtampą.

4.Mėlyna šviesos terapija:

Kai elektros veido massager naudoja mėlyna šviesa, jis gali slopinti dažniausiai odos uždegimus, ramina odą, subalansuoti naftos ir balinti odą, pašalinti raukšles ir sutraukti poras, ramina odą ir išlaikyti gerą odos būklę.

5.Violetinės šviesos terapija:

Elektrinis veido mašina gali pašalinti odos toksinus, lėtina melanino, išplėsti kapiliarus ir aktyvinti fermentus, siekiant išvengti bendros sub-sveikos odos sąlygas。

Prašome naudoti 5V 1A įkroviklis imti šį aparatą.kai jis yra visiškai įkrautas.turite ilgai paspauskite jungiklio mygtuką ir palaikykite apie 3 sekundes, kad įjungtumėte.

Šis elektrinis v-veido formavimo massager yra aukšto dažnio vibracijos 3500 kartų/min per minutę, kurios efektyviai pakelia ir stangrina odą, pašalina paburkimą, padeda plona veido.

Dažnai Užduodami Klausimai:

1. Kokio tipo skubus pristatymas jums siųsti?Mes pasirinkti įvairių kurjeriai, pagal savo laiko reikalavimus.Žinoma, skirtingų laiko ir greičio yra susiję su sąnaudomis.Taigi, jūs turėtumėte atkreipti dėmesį, kad jūsų pasirinkimas per kurjerį, kai užsakymą.

2. Kai yra siuntą padarė?Mes turime saugojimo laikotarpį, ir šio saugojimo laikotarpį turės tam tikrą laiką.Kai mes laive, mes jums atsiųsime žinutę Klaipedossokiuakademija.lt.Todėl prašome atkreipti dėmesį į savo SMS fone Klaipedossokiuakademija.lt.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

3. Ką turėčiau daryti, jei aš noriu grįžti?Jei jums reikia grįžti į produktų dėl produkto kokybės ar kitų problemų, prašome susisiekti su mumis dėl Klaipedossokiuakademija.lt fone.Mes patvirtinsime jūsų situaciją ir duoti jums įvairių gydymo būdų, priklausomai nuo situacijos.Galite būti tikri, kad mes išspręs savo problemas, atsakingai.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Abs
  • Maitinimo Šaltinis: USB įkroviklis
  • Tipas: Veido Kėlimo Įrenginys
  • Prekės Pavadinimas: HAOYUNMA

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar