Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Ulip Galinio Smūgio Pakaba Ninebot F40 F30 F20D F20E Elektrinis Motoroleris Slopinimas Pavasario Absorberio Su Fender Tailight Dalys

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€96.06 €66.28
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k185920

Ulip Galinio Smūgio Pakaba Ninebot F40 F30 F20D F20E Elektrinis Motoroleris Slopinimas Pavasario Absorberio Su Fender Tailight Dalys

Savybės: 【GERO SMŪGIO ABSORBCIJOS】- smūgio absorbcijos poveikis modernizuotas elektrinis motoroleris yra didesnis nei pradinis šokas sustabdymas.Į amortizatorius yra patvarus ir nėra lengva būti sugadintas.Tuo pačiu metu, komforto lygį smūgio sustabdymas yra taip pat pagerėjo, todėl jums daugiau stabilus ir patogus, kai žirgais. 【Neardomieji MONTAVIMAS】- kad būtų lengviau motoroleris entuziastai įdiegti amortizatorius, mes turime supaprastinti diegimo etapai, amortizatorius, kurie gali būti lengvai naudojami ne profesionaliems montuotojams. 【AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGOS,】 - Ulip tai motoroleris šoko sustabdymas yra pagaminti iš aukštos kokybės plieno medžiagos, kuri yra ilgaamžė ir puikios smūgio absorbcijos efektyvumą. 【IŠSIPLĖTUSIOS ŽIBINTAI】- Į sparnus į amortizatorius rinkinį, taip pat suprojektuoti žibintai buvo.Į galiniai žibintai, yra didesnis ir ryškesnis nei originalių, todėl esate saugesni, kai žirgais.Atkreipkite dėmesį: Šis galinis amortizatorius tinka tik Ninebot serijos elektriniai motoroleriai, prašome patikrinti gaminio parametrai atidžiai. 【LICENCIJĄ PLOKŠTELĖS DIZAINAS】- Mes turime atitiko amortizatorius rinkinys su aukštos kokybės galiniai varantys sparnus, ir fenderiai, taip pat specialiai sukurta licencijos plokštės poziciją, kuri yra patogi jums pridėti licencijos plokštės į jūsų elektrinis motoroleris vėliau.

Techniniai duomenys:

Punktas: Galinė Pakaba F20 F25 F30 F40 Motoroleriai

Medžiaga: Plienas

Spalva: Juoda

Pakuotės Svoris: skirti 1,96 KG

Pakuotės Dydis:27*20*14.5 CM

Įpakavimas: Kartoninė

Tinka : už Ninebot F20 F25 F30 F40 Motoroleris

Pastaba:

Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/-1-3mm.

Pateikti Individualų, didmeninė prekyba, lašas laivybos paslaugas!

*Priimame prekės ženklas, logotipas, gaminio dydis, spalva,stilius, pakavimo ir kitos individualiai pritaikytas paslaugas.Jei jums reikia individualiai pritaikytas paslaugas, didmeninė ir dropshipping paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes galime suteikti jums su VIP kainą ir išskirtinis pristatymo būdą!

  • Modelio Numeris: F40 Pakabos
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naudoti: r Ninebot F40 F30 F20D F20E Elektrinis Motoroleris

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar