Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

NAUJI Nuolatiniai Šalinimas Aušinimo Galvos Neskausmingas Lazerinis Epiliatorius Depiliacija 808nm 755 1064 Diodų Lazerio Plaukų Šalinimo Mašinos Salonas

    (2) 5
(2 Atsiliepimai)

€8 752.32 €5 689.00
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k177620

Diodų Lazerio 808nm

Su Gemany Importuotų Diodų Lazerio;Pusė Gydymo Metu Atlikti daugiau gydymo sesijas mažiau laiko, todėl galite greitai gydyti didesnius plotus,o, siūlanti savo pacientams greičiausias ir daugiau veiksmingas plaukų šalinimo jausmus.

Mašina funkcija

. 20 milijonų kadrų gyvenimo ilgametis panaudota

. 808nm dėl kitokios odos spalvos, plaukų šalinimas

. didelės galios mašina pašalinti plaukų greitai laikas

. geriausia aušinimo sistema:oro aušinimu ir vandens aušinimo&safyras kontaktinio šaldymo įrenginys,&puslaidininkio aušinimo,kurie užtikrina mašina dirbti 24 valandas be sustojimo.

.Aštuonių rūšių Kalbomis

.Vyras/Moteris, Įvairių odos tipo Parametras setings

Mūsų Paslaugos:

Klausimas:1. Ar yra kokia nors garantija?

A:Taip, turime.Vienerių metų garantija mašiną pateikta

Q:2. Kaip yra jūsų paslaugas po pardavimo?

A:Mes turime profesionalių technologijų remti komanda, savo laiku suteiktas paslaugas.Jūs galite gauti pagalbos jums reikia laiko telefonu, kamera,

interneto pokalbių ("Google talk, Facebook, Skype).Susisiekite su mumis, kai mašina turi kokių nors problemų.Geriausia paslauga bus pasiūlyta.

Q:3. Ką sertifikavimo ar turite?

Visos mūsų mašinos turi CE sertifikavimas, kurie užtikrina kokybę ir saugumą.Mūsų mašinos yra pagal griežtus kokybės valdymas, siekiant užtikrinti

geros kokybės.Nes mes visiškai suprantame, kad tai bus didelė bėda, jeigu mašina turi kokių nors problemų, darbo metu ne oversea.

Q:4. Jūs mokyti, kaip naudotis mašina?

A:Taip, mes galime pateikti išsamų vartotojo vadovą ir naudojimo video instrukcija ir taikymas.Ir 24/7 online konsultantas paslaugų užtikrinti, kad jūs

kokia problema, kai jūs laikytis, galima išspręsti lengvai.Ji yra lengva valdyti bet kas, su instrukcija.

5 klausimas:Kodėl jūs turėtumėte rinktis mus?

A:Galingas fabrikas, suteikdami konkurencingą kainą ir geriausios technologijos palaikymas

10-metų patirtį gaminant grožio mašina, stiprus R&D

1 metų garantija ir 7x24 online paslaugas po pardavimo

CE Sertifikavimas, svarbiausi jums teisėtai naudoti ir parduoti mašinos

Įvairovė pritaikytą paslaugą, stiprus OEM & ODMcapability galima

Mielas drauge, ačiū jums labai už užsisakyti mūsų produktus.Mūsų numatytasis pristatymo metodas yra jūros arba geležinkelio.Šio tipo transportu " nuo durų iki durų ir nereikalauja muitinės deklaracija.Terminas yra 45-70 dienų.Taip pat galite pasirinkti, express pristatymas.Express yra 15-30 dienų.Pasirinkimas, greitas pristatymas jums reikia mokėti papildomus mokesčius, ir skubų pristatymą, jums reikia dirbti muitinės deklaraciją, mokesčių ir muitinės klausimus sau.Žinoma, kai jums yra susijusios su muitinės formalumus, mes padėsime jums su muitinės formalumus bei pateikti reikiamus dokumentus, atliekant muitinės formalumus.Pastaba: Mūsų paslaugos neapima tvarkymas muitinės deklaraciją, mokesčių ir muitinės klausimus, kylančius iš express logistika.Ir per laivybos procesą, mes nematome jokios atmetimo ar ginčų.Jei turite kokių nors klausimų, gavęs prekes, prašome susisiekti su pardavėju kuo greičiau.Mes jums tarnauti visa širdimi, bet mes negalime priimti ginčus pristatė nesąžiningai.Kai vežamos, mes automatiškai suteikiame iki aptarnavimo po pardavimo pagal numatytuosius nustatymus.

Pastaba: Mūsų paslaugos neapima tvarkymas muitinės deklaraciją, mokesčių ir muitinės klausimus, kylančius iš express logistika.Ir per laivybos procesą, mes nematome jokios atmetimo ar ginčų.Jei turite kokių nors klausimų, gavęs prekes, prašome susisiekti su pardavėju kuo greičiau.Mes jums tarnauti visa širdimi, bet mes negalime priimti ginčus pristatė nesąžiningai.Kai vežamos, mes automatiškai suteikiame iki aptarnavimo po pardavimo pagal numatytuosius nustatymus.

Brangu, dėl specifika prekes.Mūsų produktai nepalaiko 14 dienų be priežasties grįžti.Jei norite grąžinti, prašome susisiekti su pardavėju patvirtinimui vientisumą.

  • Elemento Tipas: Epiliatorius
  • Lazerio Tipas: Lazerio Diodas
  • Plaukų šalinimo srityje: Pažastų, Bikinio Rankos Kojos, Rankos
  • filtras: Aleksas Safyras Filtras
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Maitinimo tipas: Elektrinis
  • Energijos Tankis: 50 J/cm2
  • Garantija: 1 metų
  • Dažnis: 1-10Hz
  • Galia: 1200W/1600W/2000W
  • Aušinimo Sistema: Oras + Vanduo + Puslaidininkių Modulis
  • Impulso Plotis: 5-500ms
  • Funkcija 1: Plaukų Šalinimo
  • Prašymas: Komercinės
  • Vietoje dydis: 12*25
  • Naudoti: Bikini, Įstaiga, Veidas
  • Prekės Pavadinimas: emszero
  • Epiliatorius Tipas: Lazerinis
  • Bangos ilgis: 755nm 808nm 1064nm
  • Funkcijos 2: Odos Atjauninimas
image

Vartotojas

5
2023-09-11

“Tai visiškai darbai. Ir plaukų šalinimo procesas buvo šiek tiek mažiau laiko, nei tikėtasi. Galiu dirbti kelis kartus per savaitę ir gydymo negadina, per daug. Rankena turi vėsinimo funkcija, laikykite jį vėsioje, kai liečiasi su oda, sumažinti šiluma lazeriu.”

image

Vartotojas

5
2023-09-21

“Paaiškėja, kad pardavėjas yra sąžiningas ir padorus, todėl jūs galite saugiai juo pasitikėti. Įranga nepažeista. Kol atrinkau, kaip juo naudotis, nes nėra jokių nurodymų. Pardavėjas man atsiuntė vaizdo įrašą, aprašymas ir PDF failą atskirai. Šiandien aš išbandyti prietaisą ir parašysiu rezultatus vėliau. Galvos aušinamas gerai, bet kai įjungtas visu pajėgumu, galvos nedelsiant įšaldė. Aš nesu tikras, kiek minučių reikia daryti kiekvienoje srityje. Man reikia padaryti kai kuriuos tyrimus. Tikiuosi, pardavėjas gali padėti. Pardavėjas yra labai draugiškas ir atsako į visus klausimus. Rekomenduoti”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar