Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

FEELWORLD L1 PLUS Multi Formato Vaizdo Maišytuvas Perjungiklį 4 Kanalų USB2.0 Įrašymas Paramos PTZ Kontrolė USB3.0 Greitas Live Transliacijos

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€502.87 €477.73
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k177341

Aprašymas

FEELWORLD L1 PLUS Multi-kamera Vaizdo Maišytuvas Switcher Jutiklinis Ekranas USB2.0 Įrašymas PTZ Kontrolė USB3.Greitai Transliacijos 0

Multi-cam Gyventi Gamyba

Didelių viršūnių susitikimo, kultūra, paroda, Sporto Renginys, dažnai reikia daugelio fotoaparato, filmavimo, L1 PLIUS ateina su 4 kanalų HDMI įėjimai ir palaikyti iki [email protected] tai reiškia, kad galite vienu metu prijungti 4 signalo šaltinių skirtingus požiūrius, lengva valdyti įvairių multi-cam gyventi gamybos.

Plug and Play, Supaprastinti Transliacijos Eigos

L1 PLIUS yra vaizdo kūrėjų, arba asmuo, kuris nori, kad transliacijos kokybė multi-kamera programos paprastai ir greitai iš bet kur.Galite live transliacijos YouTube/Facebook/Instagram arba naudojant "Skype" ar PRIARTINTI inovacinio verslo pristatymai, lengvai kontroliuoti kiekvieną ekrano PTZ vaizdo kameros, ir išsaugoti iki 8 scenos greitas perjungimas.Geriausias iš visų, L1 PLIUS yra plug and play, jums nereikia būti vaizdo profesinės pasiekti labai ieško rezultatus.

Transliaciją.Jūsų Turinį.Savo Kelią

FEELWORLD L1 PLUS tinka vestuvėms, bažnyčios veikla, sporto renginiai, virtuvės ir gyvi koncertai ir kt.Su savo vartotojo sąsaja ir patogūs klavišai, jūs galite lengvai meistras savo funkcijas, nėra laiko.

Vidutinio iki Didelio Live Transliacijos Sprendimai

1. Multi-cam prisijungimas: L1 PLUS su 4 HDMI,idealiai tinka vidutinio arba didelio multi-cam live streaming.Vidutinės live streaming, galite naudoti 2 ar 3 fotoaparatų,užfiksuoti close-up, arba panorama kitokios nuomonės, taip pat galite prijungti PC žaisti PPT; didelių live streaming, galite naudoti 3 ar 4 kamerų,taip pat galite prijungti PC žaisti PPT arba prisijungti PTZ valdytojas.Visas nuotraukas galima greitai perjungimas per T-bar ir mygtukai.

2. PTZ kontrolė: L1 PLUS palaiko PTZ kontrolė.Tame pačiame LAN, jūs galite lengvai kontroliuoti PTZ kameros sukimas per kreiptuką L1 PLIUS pultas.

3. Multi-view: L1 PLIUS ateina su 2-colių jutiklinis ekranas, galite peržiūrėti įvesties nuotraukų, taip pat galite prisijungti prie išorinių didesnę ekraną per HDMI out gauti didesnį peržiūrėti nuotraukas ir garso statusą.

4. Jungiama prie kompiuterio per USB 3.0 transliacijos sąsaja leidžia live transliacijos iš savo mėgstamų platformų.

Lanksti Valdymo Skydelis

Lengva naudoti ir greitai mokytis

Yra niekada nebuvo switcher, kad būtų lengva naudotis,tiesiog kontrolės sujungti su 2 colių lietimui jautrų ekraną, ir mygtukus.

Įrašymo Programos, Vaizdo įrašų į USB Atmintinę Tiesiogiai

L1 PLIUS palaiko tiesioginį įrašymą jūsų transliacijos turinį į išorinį USB diską arba SSD per USB2.0 sąsaja.Tai reiškia, kad gausite labai ilgos trukmės toje pačioje vaizdo failus su stereo garso, kad jums transliuojamas, todėl jūs galite tiesiogiai siųsti į bet kokį interneto vaizdo svetainių, tokių kaip YouTube ar Vimeo greičiau.

VSD saugojimo gali palaikyti iki 2T, ir USB saugojimo gali palaikyti iki 64G ir paramos formatas yra exFAT.Vaizdo įrašas automatiškai segmentuoti po įrašymo 2G, su kiekvieno segmento trunka apie 60 minučių.

USB 3.0 Greitai Live Transliacijos

Į L1 PLUS savybės USB 3.0 jungtis, kuri veikia ir kaip paprasta kamera šaltinis.Jį galima prijungti prie bet kurio kompiuterio, tad visi transliacijos programinės įrangos socialinės žiniasklaidos platformos darbas!Pvz., SPECIALIEJI programinė įranga-live transliacijos, arba konferencijų programinę įrangą ("Skype", ZOOM, Tencent konferencijos ir Yealink ) verslo pristatymus.Visi perjungimo realiu laiku, todėl jūs galite gyventi srautas į visus socialinės žiniasklaidos platformos, tokios kaip Youtube, Facebook, Tik Tok, Douyu TV ir daug daugiau!

PTZ Kameros Valdymo

Iki kontrolė 8 PTZ

L1 PLIUS gali kontroliuoti vaizdo kameros, kurios palaiko VISCA protokolą.Kai jūsų kamera yra prijungta prie jūsų Vietinio prieigos Tinklo (LAN),Jūs galite valdyti kamerą judėti, zoom ir focus.Tuo tarpu, ji taip pat taupo atmintį, fotoaparato padėtį ir priartinimo informacijos greita paieška kitą kartą, kai jūs jį naudoti.Jūs taip pat galite valdyti iki 8 PTZ kamera APP (Feelworld Live)per PoE Switch, jis idealiai tinka vaizdo ir garso bei IT specialistai, kurie turi nuotoliniu būdu valdyti kelis PTZ kameros, į jų tinklą.

Jūs taip pat galite valdyti iki 8 PTZ kamera APP (Feelworld Live)per PoE Switch, jis idealiai tinka vaizdo ir garso bei IT specialistai, kurie turi nuotoliniu būdu valdyti kelis PTZ kameros, į jų tinklą.

Pastaba: Kai fotoaparato, L1 PLIUS turi likti Valdymo sąsaja, kitaip PTZ kamera negali būti kontroliuojamos.

Kreiptuką Lengvai Kontroliuoti

5-kryptimi kreiptuką L1 PLUS ekranas gali lengvai kontroliuoti PTZ, PIP,logotipu, perdangos funkcija.

1.Kontrolės kairėn, dešinėn, aukštyn ir žemyn judėjimas, kai PTZ kontrolė yra įjungta;

2.Kai naudoti PIP, į kairę-dešinę, aukštyn - žemyn, 4 kryptimis į kurį norite perkelti nuotrauką padėtis, kai ji yra padėties reguliavimas.Paspauskite viduryje perjungti A/B sluoksnio;

3.Reguliuoti logotipo dydžio, kai LOGOTIPĄ, perdanga yra įjungtas (kairės ir dešinės reguliuoti X vertė, aukštyn ir žemyn koreguoti Y vertė)

Chroma Key Logo Perdanga

Skatinti savo prekės ženklą,vaizdo ir savo pasiekti

Naujienų arba-nustatyti, pateikimas, darbas,L1 PLUS yra puikus, nes jame yra galingas Chroma Key žalia ekrano, arba mėlynas ekranas, rankinis poveikio.Jums tikslią kontrolę, krašto ir blyksnius.Jūs netgi galite naudoti LOGOTIPĄ perdangos funkcija sukurti antraštinė dalis perdangos poveikį.Tai yra ne tik veiksmingas būdas padaryti jūsų vaizdo labiau atpažįstamas ir gražus, kaip gerai, kaip apsaugoti savo vaizdo įrašų autorių teisės; tai fantastinis būdas skatinti savo prekės ženklą, o padėti jums pasiekti jūsų verslo tikslus.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Išvesties Sąsaja: HDMI
  • Modelis: L1 PLIUS
  • Kanalų Skaičius: 4-channel
  • Prekės Pavadinimas: JYYXF
  • Įvesties Sąsaja: HDMI

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar