Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Elektrinis Dviratis Konversijos Rinkinys su skystųjų KRISTALŲ Ekranas, Elektrinis Dviratis, Priekiniai Varantys, EBike Varikliu, 36V, 500W

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€2 044.08 €1 430.86
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k175717

Spalva: Juoda

Medžiaga: Aliuminio, Geležies, Vario, Magnetinio Plieno

Pakabos Tipas: Priekiniai

Specialios Paskirties Produktų: Road

Speciali Funkcija: Elektrinis

Stabdžių Tipas: Power-off Stabdžio Rankena (Taikomos V Stabdžiai, Diskiniai Stabdžiai)

Galia: 500W

Greitis: 340 RPM

Sukimo momentas: 30N.M

Greitis: 33-35km/h (be apkrovos)

Tinkamo Dviračio Ratų Dydis: 20 colių

Rato Stebulė Variklio Diametras: 42cm/ 16.54 į

Rato Stebulės Variklis Plotis: 3.2 cm/ 1.26 į

Rato Stebulė Motorinių Bendras Plotis: 17cm/ 6.69 į

Pakuotės Dydis: 50*50*23cm/ 19.69*19.69*9.06 į

Neto Svoris: 9.2 kg/ 20.28 lbs

Bruto Svoris: 11kg/ 24.25 lbs

Pakuotė

1 * Ratų Stebulės Variklis

1 * Valdiklis

1 * LCD Ekranas

1 * Įprasta Nykščio Rankena Rankenėlė

1 * Stabdžių Rankenos

1 * Valdiklio Paketas

1 * Padidinti Jutiklis

1* Anglų Kalba Montavimo Instrukcija

Visi Priedai montavimui

Prašymas

Šis elektrinis dviratis motorinių konversijos rinkinys tinka dviračiams su 20in padangos.

Aprašymas

Jei jūs galite lengvai konvertuoti dviratį į elektrinį dviratį, kodėl išleisti daug pinigų, kad pirkti elektrinis dviratis vėl?Šis elektrinis dviratis motorinių konversijos rinkinys, kurį sudaro aukštos kokybės jutikliai ir labai jautri stabdžių rankenos, tai puikus pasirinkimas jums pertvarkyti savo dviratį.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai perkelti originalios padangos, elektros dviratis rinkinys ir mėgautis savo naują dviratį!

Pagrindinės Savybės

Mėgaukitės Žirgais: Su juo galima atsikratyti dviračiai su pedalais.Tik pasukti rankenos švelniai, ir jūs galite kontroliuoti greitį, lanksčiai taip, kad jūs galite patirti daugiau komforto, važiavimo!

Greitųjų Žirgais: produktas yra įrengta su 500W varikliu su 340RPM, kuris gali būti stiprus galios ir 33-35km/h greitį ir suteikti jums patogus ir taupantis jojimo patirtį.

Universalus Savybės: Šis produktas turi penkių greičių kolonėlė, ir taip pat su fiksuoto greičio kruizinių funkcija.Tai gali atnešti jums precedento jojimo patirtį.

Žemas Triukšmo lygis: Dėl brushless gearless varikliu, ji gamina mažai triukšmo, kai žirgais, ir gali sukurti daugiau komforto jojimo aplinką jums.

LCD ekranas Funkcijos: LCD matuoklis turi galią ekranas, greitis, ekranas, rida ekranas, gedimų rodymas realiu laiku-įtampos ir srovės rodymo funkcijas, kurios yra labai patogus naudoti.

Patvari Medžiaga: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio, geležies, vario, ir magnetinio plieno medžiagos, kurios yra stiprios, tvirtos, o ne lengvai deformuotis.

Lengva Įdiegti: Šiame rinkinyje yra detali instrukcija.Jums tiesiog reikia sekti instrukcija veiksmus, ir jūs galite lengvai užbaigti dviračių perskaičiavimo.Tai labai taupo jūsų pastangų ir proto.

Klientų Aptarnavimas: mūsų tikslas-teikti aukštos kokybės produktus ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti ir išspręsti problemą jums kuo greičiau.

Informacija

Anti-slydimo Elgtis: Jos rankena turi anti slip sriegis dizainas, kuris gali žaisti gerai anti-slydimo poveikį ir leidžia naudoti jį patogiai ir saugiai.

Pedalų Asistentas Jutiklis: Jis jaučia ritmą, pedalo ir reguliuoja variklio greitis atitinkamai.Tai padeda į ilgas keliones ir padeda išvengti riešo skausmo, kurį sukelia pastovų slėgį.

Valdytojas Pakuotė: Šis rinkinys yra įrengtas valdiklis paketą, kuris yra ne tik labai patogu laikyti reguliatorius, bet taip pat labai gerai atrodo.

Pastabos

1.Šį rinkinį neįeina padangos ir reikia įsigyti klientas.Tinkamas padangų dydis 20*1.75-2.125 colių.

2.Prašome atkreipti dėmesį, kad šis produktas tinka tik dviračiai, kurių padangos dydis-20 colių.

3.Atkreipkite dėmesį, kad akumuliatorius ir padangas, nėra įtrauktos į šį elektrinių dviračių motorinių konversijos rinkinys.

4.Atidžiai perskaitykite instrukciją prieš naudojimą atidžiai.

5.Prašome atkreipti dėmesį, kad jojimo greitis yra susijęs su ratų dydis, kelių būklę, baterijos būklę, keleivių apkrovos, vėjo greitį ir kitus veiksnius.

6.Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas sukelia fotografavimo šviesos ir 1-3 cm klaida dėl vadovo matavimo, ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

  • Įtampa: 36V
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Spalva: Juoda
  • Galia: 500w
  • Dizainas: Brushless
  • Variklio tipas: Teptukas Ne-pavarų Stebulės Variklis
  • Stabdžių Tipas: Power-off Stabdžio Rankena (Taikomos V Stabdžiai, Diskiniai Stabdžiai)
  • pakabos tipas: PRIEKINIAI

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar