Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Automobilinio Plastiko Atnaujinimas Agentas Juoda Atnaujinimas Atkurti Agentas Automobilių Remontas Balinimo Lapas Vašku Oda Kristalų Danga

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€9.63 €6.25
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k175190

Kulka Taškų:

1、Didelė Apsauga: Express atkurti automobilio valymas su Danga Purškimo, lengviausias lenkijos, kad būtų veiksmingai valo ir apsaugo jūsų automobilį nuo purvo ir UV spindulių.

2、patogi: Su papildoma nanotechnologijas, šį automobilį švaresnis suteikia mėnesius-ilgalaikį blizgesį ir apsaugo jūsų automobilį nuo purvo, dulkių ir įbrėžimų.

3、Apsaugo Automobilio Dažai: Automobilių Cleaner " pašalina teršalus ir dulkes nuo savo automobilio paviršiaus, užkirsti kelią žalos dažų.Jis taip pat sukuria apsaugine danga, kuri atstumia vandenį ir nešvarumus, išlaikyti savo automobilį, blizgus ir švarus.

4、Užsispyręs Dėmes Eliminator: Mūsų automobilių valiklį galima pašalinti net ir sunkiausias purvą nuo savo automobilio, taupant jūsų laiką ir pinigus.Nereikia valyti vėl ir vėl!

5、Plačiai Taikomos: Ne tik jūs galite išvalyti savo automobilio eksterjerą su šiuo produktu, bet jūs galite taip pat naudoti ją pašalinti purvą ir nešvarumus nuo ratų arkos, galinis buferiai, valytuvo angas ir durų rėmai.

Automobilių Švaresnis Danga Purškalas: Pašalina Teršalus ir Užsispyręs Dėmes nuo Galiniai Buferiai ir Daugiau.Suteikia ilgalaikę Apsaugą ir Blizgesį Jūsų automobiliui.Lengva Naudoti ir Veiksminga.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 6,5*4*9cm/2.56*1.57*3.54 colių

Neto masė: apie 30ml

Bendras svoris: apie 70g

Medžiaga: Skystas

Pakavimo Sąrašas:

1*Auto Cleaner

  • Bendras svoris: apie 70g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Grynasis kiekis: apie 30ml
  • Prekės Tomas: apie 30ml
  • Medžiaga: Skystis
  • Dydis: about 6.5*4*9cm/2.56*1.57*3.54inch

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar