Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Skibidi Lėlės Pakabukas Žaislas, Raktų Žiedas Animacinių Filmų Žaislai, Tualetas Vyras Keychain Išdaiga Maišelį Pakabukas Kamera Žmogus Duomenys Automobilių Klavišą Priedai

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€3.22 €1.61
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k17353

Kulka Taškų:

1.Aukščiausios Kokybės: Pagaminti iš aplinkai nekenksmingų, patvarus, ir bekvapis kokybiškos PVC, tai Skibidi Lėlės Pakabukas Žaislas nėra lengva sulaužyti arba deformuotis ir dėvėti, atsparus vandeniui.Galite būti tikri, naudojant jį ilgą laiką.

2.Visų pirma Dizainas: Skibidi Lėlės Pakabukas Žaislas yra juokingas ir kūrybos aksesuaras, kad funkcijos personažus iš anime "Tualetas Vyras VS Ekranas".Ji priduria, touch spryt į savo keychain dekoro ir leidžia jums išsiskirti iš minios.

3.Platus Naudoti: Ar norite pakabinti Skibidi Lėlės Pakabukas Žaislą ant savo kelnių, mobilieji telefonai, kuprinės, automobilio raktus, pinigines ar bet kur, kur jūs norite, jis yra lengva padaryti su savo idealus key chain priedai.

4.Neįvykdyti Meistriškumo: Skibidi Lėlės Pakabukas Žaislas yra gerai paruošta, su aiškiu spausdinimas ir ryškių spalvų.Ji sklandžiai išvaizdą, kad yra išnyks atsparus ir ne taip lengva nutraukti.Jokių gręžtuvų borai kraštai užtikrina saugumą ir komfortą.

5.Gera dovana Draugams: nesvarbu, Ar esi vaikas, paauglių arba anime ventiliatorius, jums bus meilė šią Skibidi Lėlės Pakabukas Žaislas.Jis yra lengvas ir lengvai atlikti ir parduotuvės.Nustebinti savo draugus su šiuo mielas ir juokingas žaislas, kuris padės jiems juoktis.Jo mažas dydis yra ne našta, keliauti, ir jis yra idealus atostogų arba gimtadienio dovana.

Gražus ir dėvėti, atsparus pultelio priedu, kad bus padaryti jums šypsena.Ši lėlė yra pagamintas su žymiais kokybiškos ir aiškios tekstūros.Jis yra lengvas ir lengvai atlikti, todėl jūs galite mėgautis be jokių našta keliauti.Puiki dovana sau ar savo artimuosius.

Specifikacija: Medžiaga: PVC

Dydis: (vidut.)6.5 cm/2.56 cm

Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas: Lėlės keychain*1

Žymos: lėlės pakabukas žaislas.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • aukštis: 0-10cm
  • Modelio Numeris: Lėlės Keychain
  • Temos: Gyvūnai Ir Gamta
  • Rekomenduojame Amžius: 14+y
  • Įdaru: PP Medvilnės

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar