Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4

Už 750W-1000W Variklinių Elektrinių Dviračių Motorinių Valdytojas Rinkinys Su S900 LCD Ekranas Ragų Pasukdami Jungiklį E-Bike Šviesos Atsarginės Dalys

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€112.71 €87.92
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k165415

Už 750W-1000W Variklinių Elektrinių Dviračių Motorinių Valdytojas Rinkinys Su S900 LCD Ekranas Ragų Pasukdami Jungiklį E-Bike Šviesos Atsarginės Dalys 1. Gera Šilumos Išsklaidymo: korpuso, kad duomenų valdytojas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės dizainas iš aliuminio lydinio medžiaga, kuri turi gera šilumos išsklaidymo, vidaus grandinių gali būti apsaugoti ir išvengti šilumos pertekliaus.

2. ABS Skydelyje: skydelį, yra pagamintas iš ABS medžiagos, lengvas ir tvirtas, turi geras kietumas ir atsparumas vandeniui efektyvumą, užtikrinti geresnę apsaugą, vidaus grandines.

3. Skaitmeninis Ekranas: Kai važiuodami dviračiu, skydas bus rodomas daug naudingų duomenų apie savo dviratį, pvz., jungiklio mygtukai, šviesos jungikliai, baterijos energiją ekranas ir kitas funkcijas.Ekranas ekranas gali leisti jums stebėti situaciją.

4. Platus Programos: duomenų valdytojas rinkinys yra tinkamas 750W-1000W varikliu, skirtas elektrinis dviratis, elektrinis motoroleris, lankstymo, automobilių ir kt.

Smulkūs apdailos ir puikus stilius.

Lengva įdiegti ir patvarus naudoti.

Aukštos Dėvėti, atsparus ir ilgaamžiškumas.

Spalva:Foto Spalva

Medžiaga:plastikas+metalas

Pakuotės Turinys:

1 x Elektrinio Dviračio Variklis Valdytojas Rinkinys, Kaip rodo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar