Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Namų duris arčiau Silikono namų duris sustabdyti Durų užraktas Apsaugos trinkelėmis Susidūrimo išvengimo apsaugos lipnios gumos Doorstop

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€27.83 €27.55
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k158172

Namų duris arčiau Silikono namų duris sustabdyti Durų užraktas Apsaugos trinkelėmis Susidūrimo išvengimo apsaugos lipnios gumos Doorstop

Pastaba:

Prašome leisti 0.2-0.5 cm paklaidos dėl rankinis matavimas

Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Medžiaga: Guma+Stiprus Gelis

Spalva: Balta/Mėlyna/Rožinė/Violetinė

Skersmuo: maždaug. 5cm

Storis: apytiksl. 1,5 cm

Pagamintas iš aukščiausios kokybės gumos, sveiką ir ekologišką, sutirštės ir lipnios stiprus ištvermė, galima klijuoti ant visų paviršių, siekiant išvengti žalos, kurią sukėlė avariją.

Shakeproof ir triukšmo mažinimo

Pakuotė:

1 x gumos sienos raštas (protector tik)

1. Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

2.pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas, daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas bus atsakingas už tokias sugadinti arba prarasti,ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai, tu grąžinti prekes.

3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį konkrečias priežastis grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

4. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Klaipedossokiuakademija.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

  • Dydis: Maždaug 4-5cm skersmens
  • Medžiaga: Silikono
  • funkcija: apsaugoti sienos, diafragma, garso susidūrimų vengimo
  • Naudoja: durų rankenos ir sienos
  • Modelio Numeris: VYRAI XI1
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Durų Sustoja

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar