Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Savigynos Signalizacijos 125dB Anti-vilkas Mergaitės Moterų Saugumo Apsaugoti Pavojaus Asmens Saugos Rėkti Garsiai Avarinės Signalizacijos Pultelio

    (1) 5
(1 Atsiliepimai)

€3.96 €2.77
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k145933

Super ryškus LED šviesos asmens signalizacijos

Naudojimo scenarijus:

1. Jis gali būti naudojamas su alpinizmo sagtis maišelį.Moterims vaikščioti tik tamsoje.Jei įtartinų žmonių požiūris, jie gali ištraukti sklendę ir duoti signalą atbaidyti blogi vaikinai.

2. Vyresnio amžiaus žmonių ūminis ligomis (pvz., išemine širdies liga), turėtų nešiotis juos su savimi.Jei jiems reikia pagalbos, jie turėtų prašyti pagalbos bet kuriuo metu.

3. Vaikai pakabinti krepšiai.Jeigu blogi žmonės apie kelią į mokyklą, ištraukite ištraukite žiedą ir iškviesti policiją atbaidyti blogi žmonės.

Produkto parametrai:

Dydis: 71.5 * 38 * 14.5 mm

Svoris: 27.5 g

DB: 125dB

Medžiaga: ABS

Baterija LR44 * 3pcs

instrukcijos:

1. Alpinizmo sagtis gali būti įrengti lengvai laikyti ir naudoti.

2. Ištraukite traukti žiedą, produktas bus garso 125dbb signalas ir LED lemputė pradės mirksėti.Stumti atgal traukti žiedą sustoti.Garsiai skambėti ir super ryškus LED šviesos gali pritraukti kitų dėmesį ir padėti nelaimės atveju.

3. Paspauskite paviršių mygtuką 3 sekundes, ir LED šviesos bus ilgai; Paspauskite dar kartą, ir lemputė; Paspauskite dar kartą, ir šviesos užgęsta.Jis gali būti naudojamas kaip alpinizmas, naktį veikia, kreipkitės signalo lemputė arba įspėjamasis signalas šviesa.

Visi produktai mūsų gamykloje, paramos, pritaikymas, įskaitant (spalva, logotipas, pakavimo).Norėdami gauti daugiau informacijos, kreipkitės:

Sprogimo flash susisiekti signalas šviesa vyresnio amžiaus žmones ir vaikus pavojaus baimę prietaisas

Produkto pristatymas:

1. Šis įspėjamasis šviesos signalas priima neišdildomą key chain varžtas, kuris yra lengva valdyti ir vykdyti.

2. Kai kištukas ištrauktas iš produktas skleidžia 125dB skambėti ir raudonas LED paviršiuje mirksi.Stumti atgal sklendę sustabdyti.Garsiai skambėti ir ryškus LED mirksi šviesos gali pritraukti kitų dėmesį ir kreiptis pagalbos nelaimės atveju.

3. Šoninis jungiklis gali kontroliuoti LED lempos.Paspauskite vieną kartą, ir LED šviesos bus ilgai; Paspauskite dar kartą, ir lemputė; Paspauskite dar kartą, ir šviesos užgęsta.Jis gali būti naudojamas kaip įspėjamoji lemputė arba susisiekite su signalo lemputė.

Taikoma scenarijais:

Vaikščioti naktį ir stovyklavimas gamtoje gali būti naudojamas kaip susisiekti signalas, šviesos ar įspėjamoji lemputė.

Vyresnio amžiaus žmonėms, vaikams, moterims ir kitų pažeidžiamų grupių, gali būti naudojamas kaip nelaimės signalas pavojaus atveju.

Produkto parametrai:

Dydis: 56.5 * 32 * 32 mm

Svoris: 26.5 G

DB: 125dB

Medžiaga: ABS

Baterija LR44 * 3pcs

Naujų atgal įrašą savigynos prietaisas

instrukcijos:

1. Ištraukite Keychain pin ir atgal įrašą, lengva nešiotis ir naudoti.

2. Kai kištukas ištrauktas iš produktas skleidžia 125dB žadintuvo signalas ir LED lemputė pradės mirksėti.Stumti atgal sklendę sustabdyti.Garsiai skambėti ir ryškus LED šviesos gali pritraukti kitų dėmesį ir kreiptis pagalbos nelaimės atveju.

3. Šoninį mygtuką galite kontroliuoti LED šviesa, kuri bus įsižiebti, kai yra paspaudžiamas.

Žymos: mergina moteris saugumo apsaugoti pavojaus asmens saugos rėkti garsiai avarinės signalizacijos pultelio, savigynos sirenos "keychain".

  • "Smart home platform: Nėra
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
image

Vartotojas

5
2023-04-11

“Žibintuvėlis kietas ושישמושי”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar