Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3

Ajiacn rekomenduojame anti-Elektromagnetinės spinduliuotės antklodė Nėščioms moterims nėštumo metu EMF ekranas Sidabro pluošto antklodė

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€567.69
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k143954

Kas yra elektromagnetinė spinduliuotė?

Elektromagnetinis spinduliavimas yra "nejonizuojančiosios spinduliuotės, įskaitant mikrobangų krosnelės ir elektromagnetiniai laukai (EML).Bet kokio tipo elektros prietaisų gamina nejonizuojančiosios spinduliuotės, įskaitant mobilieji telefonai, kompiuteriai, televizoriai, laidai, ir ultragarsu.

Pavojai elektromagnetinės spinduliuotės:

Elektromagnetinių bangų spinduliuotę, buvo išvardyti, KURIE kaip ketvirta pagal dydį šaltinis aplinkos taršą po vandens, atmosferos ir triukšmo.Jis tapo nematomas "žudikas", kuris pakenkia žmogaus sveikatai.Elektromagnetinė spinduliuotė gali sukurti daug laisvųjų radikalų, trikdyti komunikaciją tarp ląstelių, ir trukdyti hormonai, spaudai (pavyzdžiui, melatoninas) sukelia vėžys, leukemija, širdies ir kraujagyslių, ir smegenų kraujagyslių ligų, gimdymas, menstruacijų sutrikimai, seksualinės mažėja, nemiga ir neurologinių sutrikimų.Žmonės, kurie dirbti, studijuoti ir gyventi koncentruotoje aplinkoje spinduliuotės šaltiniai, yra linkę į nemigą ir sapnai, atminties praradimas, fizinis silpnumas, ir mažai imunitetą.Augimo tempas vėžio ląstelės yra 24 kartus greičiau nei normalių žmonių.

Elektromagnetinės spinduliuotės apsaugos 100% sidabro pluošto antklodės.

(Konkretaus sudėtis vidinis audinys: 100% sidabro pluošto ) Dažnio intervalas: 9 khz-40GHz

Ekranavimo efektyvumas: 45.0 dB-68.6 dB

Sidabro audinio analizė: Radiacinės nepraleidžiantis audinys pagamintas iš sidabro-kurių sudėtyje yra ląstelienos naudojant nanotechnologijas yra naujausias spinduliuotės-proof technologija pasaulyje po metalo anti-radiacijos pluošto audiniu.Jis turi funkcijų, radiacinės saugos, anti-bakterinės ir apsaugos nuo užsiteršimo.Tai anti-radiacijos poveikis yra pranašesnis už spinduliuotės atspari medžiaga, pagaminti iš kito metalo medžiagų.

Metalas yra labai laidus ir turi elektromagnetinio ekranavimo funkciją.Kai nėščia moteris padengta anti-elektromagnetinės bangos, antklodė, susisiekti su elektroninį prietaisą, anti-elektromagnetinės bangos antklodė gali greitai ir efektyviai atlikti elektromagnetinės bangos, taip apsaugant vaisiui pilve nuo elektromagnetinių bangų.

Taikoma į minią:

Elektromagnetinio radition apsaugos antklodės tinka nėščia moteris ilgalaikiams darbo ar gyvenimo regiono elektromagnetinių bangų dažnis didesnis.

Elektromagnetinės spinduliuotės apsaugos antklodės gali apsaugoti nuo kompiuterio spinduliuotės, WIFI spinduliuotės stebėsenos ir spindulių, apsauga nuo radiacijos bazinės stoties spinduliuotės laboratorijos ir kitų rūšių spindulių.Tai idealus apsaugos produktus bankininkystės, ryšių, elektros, mokyklos, žiniasklaidos, mokslinių tyrimų ir kitose pramonės šakose.

Techninės priežiūros metodas sidabro pluošto:

Sidabro pluošto veikiami oro negali išvengti oksidacijos, audinys bus juodos arba geltonos spalvos, yra normalus reiškinys, neturi įtakos ekranavimo efektas.jei nesinaudosi, tai rekomenduojama užsandarinti.

1. Rekomenduojama nuplauti ir vandens, mineralinio vandens, gryno vandens; (Priežasties: Kai vandentiekio vanduo yra chlorido jonų, per daug chlorido jonai yra linkę į chemines reakcijas su sidabro jonais)

2. Neutralus ploviklis trumpą laiką mirkymas; (negalima naudoti rūgštines ploviklio ar skalbimo miltelių)

3. Negaliu rub ir skalbimo mašina plauti, negalima balinti, po antklode išplauti, gali ne išgręžkite jį pasiimti tiesiai iš vandens ir pakabinti jį vėdinti ir sausoje patalpoje, išvengti poveikio, nerekomenduojame, lyginimas.

4. Plauti kiek įmanoma, kad būtų išvengta netinkamo skalbimo įtakos ekranavimo efektas.

[PASTABA]: mobilusis telefonas signalo nėra lygių mobilųjį telefoną spinduliuotės

Mano anti-radiacijos antklodės yra apsaugotas nuo elektromagnetinių bangų sukeltas staigus padidėjimas ar ėduonis elektros srovę, elektroninių komponentų, o nėra anti-mobiliojo telefono signalus.

Audinių tyrimo metodai:

1.Audinio degimo metodas:

Likutis po audinys yra visiškai sudegė yra tinklo metalo, Šių metalo akių naudojami shield elektromagnetinės spinduliuotės, todėl ji gali būti įrodyta, kad medžiaga gali veiksmingai apsaugoti elektromagnetinės spinduliuotės.( Šis metodas tinka tik metalo pluošto audinio )

2.Garsiakalbis triukšmo trikdžių metodas:

Elektromagnetinę spinduliuotę, trukdo normalų garso įranga, sukelia garso įrangą išmeta "si si" triukšmo.Kai garso įranga, visiškai padengtas elektromagnetinės spinduliuotės apsauginius drabužius, kad "si si" triukšmo silpnėja arba išnyksta.

3.Laidumas tyrimo metodas:

Skirtumas tarp radiacinės saugos audiniai ir įprasta audiniai yra tai, kad radiacinės saugos audiniai yra laidžios, o paprasti audiniai yra ne laidžios.naudoti multimetro patikrinti, ar medžiaga turi pasipriešinimo(rezistencijos įrodo, kad audinys yra laidus), jums gali žinoti, ar audinys yra apsauga nuo radiacijos.

4.Profesinės spinduliuotės įrangos bandymo metodas:

Pirmas žingsnis: Naudoti elektromagnetinio spinduliavimo detektorių aptikti radiacijos į kompiuterio ekraną, ir atitinkamas spinduliuotės vertės bus rodomas.

Antras žingsnis: Visiškai padengti kompiuterio ekrane, su elektromagnetinio spinduliavimo apsauginius drabužius ir tada naudoti elektromagnetinės spinduliuotės detektorių aptikti radiacijos kompiuterio šeimininką, radiacinės vertė mažės arba tapti lygus nuliui.

Žymos: radiacinės antklodė.

  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Modelio Numeris: 10090
  • Elemento Tipas: Rūbeliai
  • Lytis: MOTERIS
  • Medžiagos Sudėtis: Medvilnės, 100 Sidabro pluošto
  • Sezonas: Vasaros
  • Produkto svoris: 0.3 KG
  • funkcija: EMF ekranas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Produkto pavadinimas: EMF ekranas antklodė
  • CN: Kinija
  • Dydis: 90*72 cm
  • Spalva: Juoda
  • Prekės Pavadinimas: ajiacn
  • Medžiaga: Medvilnės
  • 100% sidabro pluošto audinio sudėtis: 100% sidabro pluošto
  • Suknelės Ilgis: Kulkšnies Ilgis

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar