Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

2023 Naujas 2000W Diodų Laser755 808 1064nm Ilgiai Plaukų Šalinimas Aušinimo Galvos Neskausmingas Lazerinis Epiliatorius Veido, Kūno Pašalinimas

    (2) 5
(2 Atsiliepimai)

€7 002.30
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k140336

2023 Naujas 2000W Diodų Laser755 808 1064nm Ilgiai Plaukų Šalinimas Aušinimo Galvos Neskausmingas Lazerinis Epiliatorius Veido, Kūno Pašalinimas

.Jungtinės amerikos valstijos užsienio sandėlių atsargos, 3-10 dienų atvykti

.Mexioand sritis Europos Sąjungos užsienio sandėlių atsargos, 7-14 dienų atvykti

.Kanada ir Brazilija užjūrio sandėlyje yra tranzito

.Kitų šalių siųsti express 7-15 dienų atvykti

.Įvairių šalių krovinių yra ne tas pats, specifinių krovinių gali susipažinti klientų aptarnavimo

Darbo Teorija

808 Diodų lazerio plaukų šalinimo mašinos įšaldyti technologinėmis naujovėms, todėl, kad gydymas, galvos neigiama temperatūra, skirtingai nuo kitų lazerio dega oda, geriau apsaugoti odos, plaukų folikulus melanino konkrečių bangos ilgio lazerio įsisavinimą, šilumos mainai, sunaikinti plaukų folikulus, lazerio energija gali būti nušautas į plaukų folikulus per plaukų folikulus yra sunaikinta energijos irimo, todėl kad plaukų folikulai nustoti augti, nes lazerio energiją apie 15% odą gali prasiskverbti į dermos sluoksnį, epidermio ir daugiau su melanoma plaukų folikulus giliai per šilumos žalos plaukų folikulų degeneracija ir atrofija; siekti nuolatinio plaukų šalinimo rezultatus.

Modelis: 2000W Didelės Energijos

Tipas: 808 Diodų Lazerio Plaukų Šalinimo Mašinos

Bangos ilgis : 808nm 755nm 1064nm 3 bangos

Funkcija: Spartus plaukų šalinimo lazeriu, odos atjauninimas

Bruto Svoris: 29KG

Privalumas

Pasirinktinio pirmenybė diodų lazerio modulis įsitikinkite, stabili produkcijos ir geros kokybės!

1. Tarptautinių Plaukų Remoal Aukso Standartas Didelės Energijos: visiems plaukų spalva veiksmingai.

2. Geriausia lazerio bangos ilgis: Su 808nm netoli infraraudonųjų spindulių lazerio apie Terminatorius Plaukų Šalinimo Sistema yra geriausia sugeria melanino, todėl, kad gali veikti įvairiose ir plaukų folikulus ir pasiekti, kad pašalinti bet kokius plaukų veiksmingai.

3. Ilgai pluse plotis: Teikia pakankamai šilumos folikulus, pristatyti efektyvi, ilgalaikio plaukų sumažinimo, o ne žalos aplinkinių audinių...1400ms.

4. Ne pigmentacija, naudojama bet kokio odos tipo.

5. Safyras susisiekti aušinimo sistema: Nuolat kontaktinio šaldymo įrenginys, epidermio maksimaliai pacientų saugos ir patogiai 5°c temperatūroje.

6. Didelis spot dydis: Greitas lygis.....12*12mm.Kvadratu didelis dėmės dydį gali reikėti gydymo greitis, su didelį poveikį ir greitas gydymo didelis valymo plotas.

7. Be prastovų.

8. Saugai: 808nm diodų lazerio su stabilia funkcija, ir ilgai naudojant gyvenime.pažangi mikroprocesorių sistemos valdymo laiku.

9. Efektyvumas: 808nm yra spektrą šalia-centrinis (0.75-1.50 um) regione, veiksmingai sugeria melaninand eina per dermisto pasiekti, kad riebalinio audinio, veikiantis įvairių plotas ir gylis plaukų.

10. Jokio skausmo ir trumpesnis gydymo sesijas.

11. Facilitie: Intelligent LCD ekranas, lengva operacija.

2000W Didelės Mašinos Vairo

Didelės galios pajėgumų, suteikia pakankamai energijos už optimalius rezultatus.Į daugiapakopių pastovaus srauto sistema bei didelio tikslumo anti-shock " funkcija minises poveikį lazerio.Ilgesnė gyvenimo trukmė dėl 808nm Diodų Lazerio Plaukų Šalinimo Mašina labai.

Funkcijos, ką 808nm plaukų šalinimo lazeriu mašina?

* Nuolatinis plaukų šalinimo visų pigmentiniai plaukų visiems odos tipams, sudėtyje yra raugintos odos ištisus metus.Tatuiruotės pašalinimas ir pigmentacijos šalinimas, odos atjauninimas, anglies žievelės

* Mažiau vartoti kainuoja medžiagos, kuri gali naudoti ilgą laiką.

* Padidėjęs aušinimo sistema.

* Pritaikyti pagal savo patirtimi.

* Unikali technologija, beveik be skausmo.

Super Aušinimo Sistema

Su 4L didelis vandens bakas + 2 didžiausių gerbėjų + Brushless DC vandens siurblys + TEC aušinimo plokštės, tai 808nm Diodų Lazerio Aparatas yra super stiprus vėsinimo poveikį, kad visiškai užtikrina tikrai neskausmingas plaukų šalinimas!

Į 808nm Diodų Lazerio Aparatas yra skirtas lengva naudoti vartotojo sąsaja.

Diodų lazerio plaukų šalinimo priemonė, veikimo principas

Diodas 808 lazeris yra geriausia naudoti pasirinktinio šviesos sugerties pagal melanino plaukų.Šviesos energijos perėmė plaukų folikulus ir paverčiama į šilumos energiją, ir minimalų energijos perduodamos į odą.Tai geriausia šildo plaukų, o sumažinti deguonies organizacija aplink plaukų folikulus ir sumažinti galimybę plaukai atauga.Specialių aušinimo technologija yra taikoma tuo pačiu metu, gydymo metu atvėsti odos ir apsaugoti odą.Diodas 808 lazerio ilgam sumažina plaukų visiems odos tipams, įskaitant Fitzpatrick Odos Tipas Masto I – VI.Gydymas yra efektyviausias dėl vidutinės trukmės ir tamsus plaukai ant bet kokios odos tipui.

Valymo Metu:

1. Paruošti odą ir taikyti šalto gelio

Skustis, švarus, ir taikyti šalto gelio, prieš gydymą

2. Koreguoti gydymą parametrų optimalaus

Apdorojimo parametrai buvo nustatyti ir eksperimentinis gydymas buvo atliktas

3. Atlikti plaukų šalinimo gydymą

Jėga tolygiai plaukų šalinimo pakartotinai kreipkitės, tegul šviesos bangos ant plaukų šaknis kruopščiai "juosia"

4. Pooperacinis valymas

Atlikti pooperacinis valymo ir apledėjimo.Šiame skyriuje aprašoma, atsargumo priemonės po operacijos

Safyras touch aušinimo sistema gali užtikrinti, kad gydymo daugiau saugus ir neskausmingas.Būtų teisinga pasakyti, kad jums reikės mažiausiai 4 -6 gydymo, vieną mėnesį, išskyrus, kad būtų gauti geriausi rezultatai.

Bangos ilgis 755nm, 808nm,1064nm bangos ilgis yra Vietoje dydis 12*20mm, impulsų Pasikartojimo dažnis yra 0.5-10HZ Impulso plotis 20-500ms Lazerio galia 2000W(12*20 dėmės dydį) Energijos tankis 10-100J/cm2 Safyras kontaktinio šaldymo įrenginys, -20~0℃ Lazerio Bar 6 tarnavimo laikas lazerio juosta 20 milijonų nuotraukų Veikti sąsaja 10.4' True color touch screen Aušinimo sistema, oro ir vandens aušinimo Maitinimo 85-260V visą spektrą,50/60HZ Matmenys 50*45*63CM Svoris 29KG

  • Tipas: Lazerinis
  • Funkcijos 2: Odos Atjauninimas
  • Naudoti: Bikini, Įstaiga, Veidas, Pažastų
  • Lazerio Tipas: Lazerio Diodas
  • Plaukų šalinimo srityje: Pažastų, Bikinio Rankos Kojos, Rankos
  • Impulso Plotis: 5-500ms
  • Prašymas: Komercinės
  • Po pardavimo Teikiamos Paslaugos: Nemokamai atsarginės dalys, Online Palaikymas, Vaizdo techninės paramos, vietoje montavimas, paleidimo ir mokymo
  • Funkcija 1: Plaukų Šalinimo
  • įėjimo galia: 110V/220VAC
  • Maitinimo tipas: Elektrinis
  • Galia: 1200W/1600W/2000W
  • Dažnis: 1-10Hz
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Taikoma gyventojų: Vyras ir Moteris
  • Elemento Tipas: Epiliatorius
  • Bangos ilgis: 755nm 808nm 1064nm
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Energijos Tankis: 50 J/cm2
  • Garantija: 1 metų
  • Vietoje dydis: 12*25
  • Produkto pavadinimas: Nešiojamų Diodų Lazerio 3 Bangos Plaukų Šalinimo Lazeriu Mašina
  • odos spalva: tinka visiems odos tonai
  • Aušinimo Sistema: Oras + Vanduo + Puslaidininkių Modulis
  • Sertifikavimo: CE, EMS, LPD, RoHS
  • filtras: Aleksas Safyras Filtras
  • Funkcija: 808 diodų lazerio Plaukų Šalinimo
image

Vartotojas

5
2023-08-24

“Šios priemonės kartu su manimi per keletą dienų, gavo daug klientų, ir atnešė daug naudos.Mes dabar išsiplėtė mūsų apimties ir rengiasi perpirkti 2 vienetai!Aš esu labai laimingas, kad rekomenduoju šią priemonę visiems.”

image

Vartotojas

5
2023-08-24

“Buvau labai nusivylęs, kai aš ką tik gavo priemonė. Aš ieškojau visame ir negalėjau rasti, instrukcija ir garantija. Taigi, aš paklausė, klientų aptarnavimo ir jis kantriai atsakė į visus mano abejones, kuris privertė mane jaustis labai nuramino. Vėliau, gavau instrukcija ir operacijos vaizdo įrašą el. paštu, ir su jo pagalba, aš greitai įsisavino naudojimo būdas priemonė! Labai gera parduotuvė, labai draugiškas prekybininkų, sveikinu!”

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar