Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Motociklo Žiūrėti Vandeniui Mini Rankenos Laikrodis Su Švytinčiomis Dial Skaitmeninių Laikrodžių Mini Motociklas Laikrodis Auto Transporto priemonė, VISUREIGIS Automobilis

    (3.00) 5.00
(0 Atsiliepimai)

€7.35 €3.67
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k134269

Kulka Taškų:

1.Puikus Meistriškumo.: paprastą ir stilingas dizainas, šio motociklo žiūrėti pagerina išvaizdą jūsų automobiliui.Ji yra maža ir išskirtinį, todėl neužima vietos ant prietaisų skydelio.Jūs galite lengvai patikrinti laiko, o žirgais.

2.Prabangus Žėrintis: Šis motociklas žiūrėti gali parodyti metu aiškiai tamsoje, pridedant saugos ir įdomus jūsų jojimo patirtį.Jis yra patogus jums suvokti laiko informaciją bet kuriuo metu.

3.Vandens Įrodymas: nereikia jaudintis, veikiamos lietaus ar automobilių plovykla, šis motociklas žiūrėti gali dirbti paprastai vandens gylis apie 30 metrų, be jokių problemų.

4.Tinkamas Pakartotinai naudoti: Su didelio tikslumo elektroninės judėjimas, šis motociklas žiūrėti užtikrina, kad jūs visada žino tikslų laiką, o žirgais.Baterijos veikimo laikas yra iki 2 metų, taigi jums nereikės nerimauti apie tai, pakeičiant jį dažnai.

5.Lengva Naudoti: Su patogiu šviesos-up mygtuką, galite lengvai paspauskite, kad pamatyti metu aiškiai ekrane, kuris dega 3 sekundes.Nereikia grabalioti su telefonu ar nusimauti pirštines, o žirgais.

Aprašymas:

Maža ir išskirtinį, šis laikrodis leidžia jums patikrinti, lengvai, o žirgais.Jis yra atsparus vandeniui iki 30 metrų, taigi jums nereikės nerimauti apie tai, ar lietus, ar purslų.Baterija trunka 2 metus, ir jūs galite nustatyti laiką, lengvai paspaudus ratuką.Puikus aksesuaras jūsų motociklo.

Techniniai duomenys:

1. Pavadinimas: Motociklas Žiūrėti

2. Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Pakavimo Sąrašas:

1*Laikrodis Motociklas

  • Prekės Svoris: 25g
  • Elemento Aukštis: 1.3cm
  • Elemento Plotis: 3.8cm
  • Specialios Funkcijos: Vandens įrodymas
  • Medžiagos Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Šalis/Regionas Gamyba: Žemyninė Kinija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Ilgio: 3.8cm

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar