Nuotrauka 0
Nuotrauka 1
Nuotrauka 2
Nuotrauka 3
Nuotrauka 4
Nuotrauka 5

Smart Doorbell 2.4 G, Wi-Fi HD " Vaizdo Kamera Su Balso Keitimas Domofonas Ding Dong Smart Doorbell Stebėsenos 120 Laipsnių Plataus

    (0) 0
(0 Atsiliepimai)

€295.30 €147.65
Spalva:
Kiekis:
Prieinama
Pristatymas: Nemokamai

SKU: k132529

Bevielį durų skambutį, kuris leidžia jums pamatyti ir pasikalbėti su savo lankytojų per mobile app.Ji turi mažą bateriją priminimo funkcija ir laidų-nemokamas montavimas.Ji taip pat reguliuoja greitį savo balso priklausomai nuo tinklo būklės.Ji veikia " day & night su aiškia vizija ir garso.

Specifikacija:

Pavadinimas: Belaidės Vaizdo Doorbell

Dydis: apie 8.5*5.3*2.4 cm/3.34*2.08*0.94 colių

Maitinimo įtampa: 5V

Pakavimo Sąrašas: 1*Belaidės Kameros Doorbell

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Įkrovimo Doorbell ] didelės talpos bateriją galima įkrauti saulės arba USB technologiją.Žemas baterijos pranešimo, taip pat bus išsiųstas jums per APP, kai galia nukrenta žemiau 20%, užtikrinti, kad jūs niekada praleidote svečių.

2. [ Lengva Surinkti ] Priimti belaidžio ryšio režimas ir įdiegti į durų skambutį su juosta ar varžtus minučių.Nereikia nerimauti dėl sudėtingų laidų arba gręžimo.Parama 2.4 G, Wi-Fi signalo stabilios ir aiškios vaizdo perdavimo.

3. [ Doorbell Su Hd Kamera ] Tai belaidį durų skambutį su kamera suteikia jums su nuotolinio vaizdo skambučių funkcija, kuri atskleidžia lankytojų.Su savo mikrofonai ir HD vaizdo kamera, jūs galite bendrauti su jais per mobile app.

4. [ Balsą Keisti Domofonas ] Tai belaidį durų skambutį su kamera leidžia jums bendrauti su savo lankytojus su balso pakeisti funkcija, kad gali reguliuoti tono ir greičio savo balso, pridėti įdomus ir apsaugos jūsų domofonas.

5. [ Doorbell už " Day & Night ] statinis/judesio aptikimo funkcija informuos jus į savo mobilųjį telefoną ir užfiksuoti vaizdą priešais duris.Jūs galite pamatyti, kas yra prie jūsų durų su 1080P HD raiška ir 120 laipsnių plataus kampo objektyvas dieną, ir naktį.

  • "Smart home platform: "Samsung Smart Home
  • Itercom: Taip
  • Elemento Tipas: Vaizdo Doorbell
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Pridėti Savo Apžvalgą, Dabar